Как може гримът да ни подмлади с поне 10 години

Как може гримът да ни подмлади с поне 10 годиниГримът, както и модата се променя всеки сезон. Тенденциите идват и си отиват, но има някои съществени правила, които можете да спазвате, за да изглеждате поне 10 години по млади.

Ако използвате същия грим, като преди десет години, грешите. Гримьорите съветват да започнете промяната веднага и то от най-малкото – червилото. Тази пролет модерни са розовите нюанси, за да се подмладите, задължително използвайте молив за устни.

Много жени все още погрешно нанасят дебели тъмни линии около устата, съчетавайки ги с по-светъл тон на кожата. Тази комбинация добавя поне няколко години отгоре.

Много жени в ежедневния си грим не използват руж, но погрешно. Деликатният руж, който продава естествена руменина на кожата винаги подсказва добро здраве и сияен вид. Според стилистите използването на руж е препоръчително, като много важно е да изберете правилния нюанс, който да пасва на цвета на вашата кожа.

Бронзантите са идеално средство да заличите няколко години през лятото. Нанасяйки ги по най-изпъкналата част на бузите, носа и по линията на косата, изглеждате доста по-младолики. БГНЕС