Здравословна грижа за устните, в комбинация с удоволствие

Здравословна грижа за устните, в комбинация с удоволствиеЗдравословната грижа в комбинация с истинското удоволствие вече в възможна, благодарение на NIVEA Lip Care Vitamin Shake. Новата серия балсами за устни предоставя не само интензивна грижа, нежни цветове и невероятен блясък, но също така предлага и един истински витаминозен шейк. NIVEA Lip Care Vitamin Shake е богат на естествени екстракти и прави устните нежни, благодарение на ценните витамини. Двата балсама са в неустоими плодови комбинации като боровинка с малина и акай с дива ябълка.

Всеки от балсамите е уникален, тъй като двата цвята – розовият и червеният крем са добре разбити и още като се махне капачката се усеща плодовия аромат на балсама. Тайната на новата серия NIVEA Lip Care Vitamin Shake е в комбинацията от ценни, здравословни плодови екстракти, които предоставят на чувствителните устни дълготрайна хидратация и ги защитават от изсъхване.

Шейкът от боровинка и малина има високо съдържание на витамин С и
антиоксиданти. Здравословна грижа за устните, в комбинация с удоволствиеТози балсам за устни е сладък, със съблазнителен малинов аромат и придава на устните нежен розов цвят. Вторият шейк от серията Vitamin Shake – акай и дива ябълка, съдържа изключителна съставка, която е и най-богатият на витамини плод - акай бери. Този балсам е елегантен, но в същото време дискретен, свеж и плодов с червеникав отенък.
Балсамите за устни от серията Vitamin Shake съдържат витамини С, Е и про-витамин В5, известен повече като декспантенол – разкрасяващият витамин, който защитава кожата от изсушаване. Витамините С и Е улавят свободните радикали и защитават устните от UV радиацията от слънцето. Витамин С стимулира производството на колаген и прави устните копринено гладки, а витамин Е регулира нивата на хидратация в кожата и помага за нейната регенерация.

NIVEA Lip Care Vitamin Shake е най-добрата грижа за устните, която осигурява и невероятна наслада на сетивата с неповтроим аромат на свеж плод!