Кралицата на бала - безгрижна & секси

сп. Булка

Абитуриентският бал е важно събитие за всяко момиче. Каква рокля да изберете, какъв грим да сложите, за да изглеждате като кралица на вечерта. Балът е празник на младостта, красотата и романтиката. И дрехата трябва да подчертава това. Роклята на 2011 г. е не само впечатляваща, но и удобна. С нея безпроблемно ще танцувате, ще се снимате, ще се веселите.

Пищно, но късо
През този сезон дизайнерите са се потрудили сериозно над абитуриентските тоалети. Резултатът е принтове, леки тъкани, интересни съчетания на цветовете. Моделиерите приветстват пайетите, бродериите и перлите. Хит са разкроените и пищни, но къси рокли - те са идеални за безгрижни и жизнерадостни момичета. Нека съучениците ви запомнят именно такава - летяща, въздушна, непосредствена. Печеливш вариант е моделът с асиметричен подгъв. Животинските принтове са абсолютен хит, но само като детайл. Облечете ли се изцяло в тях, рискувате да се сблъскате с кича.

 Кралицата на бала - безгрижна и секси Кралицата на бала - безгрижна и секси

 Кралицата на бала - безгрижна и секси Кралицата на бала - безгрижна и секси

Гръцка богиня
Актуалната права рокля ще стои страхотно на момичета с тънка талия и тесни рамене. На мода през този сезон са провокативните цепки и липсата на презрамки. Абсолютен хит за пролетта са драпериите и асиметрията. Роклята с едно разголено рамо ще ви стои като на богиня. Гръцкият силует е изключително романтичен и секси.

 Кралицата на бала - безгрижна и секси Кралицата на бала - безгрижна и секси

Изчистен силует
Минимализмът също е една от тенденциите на сезона. Може да бъдете кралица и в рокля с изчистена кройка. Важното е да ви стои идеално и да подчертава предимствата на фигурата ви. Тоалетът от дантела пък ще ви направи женствена и привлекателна. Каква да е дължината, изберете сами. Абитуриентската вечер е прощаване с детството, а късата рокля е още един символ на безгрижния ученически живот. Ако не сте висока и имате крехка фигура, този модел идеално ще подчертае нежността ви. Мини роклята с пайети е добър вариант за начинаещи съблазнителки. Дългите модели пък ще отиват на високи абитуриентки. Много секси изглежда голият гръб.

 Кралицата на бала - безгрижна и секси Кралицата на бала - безгрижна и секси

Цветна феерия
Строгото черно е класика - никога не излиза от мода. Но, ако искате да избягате от фаталния имидж, обърнете се към актуалните за сезона багри – сиво, синьо, фуксия, лилаво и жълто. Писъкът на пролетта е феерията от цветове.

 Кралицата на бала - безгрижна и секси Кралицата на бала - безгрижна и секси

 Кралицата на бала - безгрижна и секси Кралицата на бала - безгрижна и секси

Съблазнително деколте
Пищните момичета също изглеждат доста секси. Те се отличават с красива линия на раменете и съблазнително деколте. Нужно е само да подчертаете тези предимства и успехът ви на абитуриентската вечер е гарантиран. Имате ли няколко излишни сантиметра в талията, роклите с корсет ще скрият този недостатък. Интересни предложения чакат и екстравагантните абитуриентки. За смелите ученички дизайнерите предлагат плетива, сложни модели, а също и тоалети в цвят металик.

Малко момиченце
Ако не искате да ви взимат насериозно, изберете имиджа на малко момиченце. Много ще ви отива сладка рокличка с огромно сърце върху гърдите. Подходящи са и тоалетите с цветя, животни и птички. Украсете дрехата с всевъзможни панделки и волани. Истинските ценители на модата ще разберат чувството ви за хумор.

Обувките
На фокус при обувките са лакът и велурът. Много актуални са моделите с отворен нос. Подберете ги според тоалета. Ако обаче искате акцентът да е върху тях, съчетайте ги с даден аксесоар. Чехли с интересен елемент - цветя, панделки, каишки, ще подчертаят индивидуалността ви. Токът е умерено висок.

Мини чантичка
Великолепно модно решение е миниатюрната чантичка без дръжки. В нея поберете малко козметика, огледалце, ключове и телефон. Съчетайте я с роклята, но не и с обувките - това отдавна не е на мода. Коланът е страхотен акцент. Той подчертава талията, акцентирайки на индивидуалността ви.

За булките на Пролет 2011 Романтични къдрици
Що се касае до прическата, зарежете сложните фризури с тонове фиби и лак. Със сигурност ще изглеждате великолепно, но струва ли си? Хит тази пролет са романтично оформените коси със свободни и естествени къдрици. Прическата зависи от силуета на роклята. На голямо деколте отива ретро визия. На тоалет в удължена линия добре ще стои кок.

Нокти в тон с тоалета
Маникюрът е завършващата част на образа. Запомнете най-важното правило - този сезон ноктите напълно се съчетават с роклята, аксесоарите и кожата ви. Абсолютен хит е и Shellac-ът, комбиниращ най-доброто от лака и гела. Гримът е ярък, подчертаващ природната ви красота, свежестта и младостта ви.