Талисмани за любов според Фън Шуй


Всяка култура си има своите амулети и талисмани. Подковата, например, у нас е талисман за късмет в дома.

  Талисмани за любов според Фън Шуй

Хората в наши дни пътуват по целия свят, а това е причина културите да проникват една в друга. Затова днес ние имаме достъп до талисманите и амулетите по целия свят, а едни от най-популярните са талисманите за любов на системата Фън Шуй.

Целта на древната наука Фън Шуй е да промени живота ви, да внесе хармония в отношенията и успех в дома ви. Амулетите Фън Шуй привличат енергията на късмета и предпазват от беди и провали. С тяхна помощ вие ще привлечете добрата енергия и добрите хора, които ще ви помогнат да промените живота си в по-добра насока.

С помощта на талисманите, вие можете да изразите това, към което се стремите.

Оказва се, че не само в древни времена, но и днес амулетите и талисманите правят чудеса. В ръцете на човека те оказват силно положително въздействие на психофизическото състояние на своя собственик, помагайки му да разреши възникналите всекидневни проблеми.

Що е то "талисман" и как да се използва?

Всеки знак е фокусирана от вековете енергия, която се използва за благото на собственика. Всяко изображение е начин за общуване със свръхестествените сили, действащи в пространството.

Символите, знаците и диаграмите са толкова много и въздействието на всеки един от тях е толкова различно, колкото различни са и човешките потребности и цели.

Не съществува нито едно желание, което да не може се изпълни от амулета. Амулетите и талисманите се прилагат в практиката на ясновидството и магията, за укрепване на здравето, за енергетична защита, за премахване на уроки, за запазване на хармонията в семейството, за успехи в бизнеса и любовта.

За да се активизира работата на талисмана в него трябва да с вложи менталната сила на желанието. За тази цел човек трябва да се отпусне, да затвори очи, да си представи целта и мислено да я постави в обвивката на талисмана.

  Талисмани за любов според Фън Шуй

През първите 7 дни не трябва да се разделяте с този талисман. Нормално е той да промени своя цвят и да потъмнее – това е резултат от неговата работа по вашия проблем и вие трябва да го почистите. Старайте са да не давате амулета в други ръце и никога не го използвайте за користни цели, тъй като той може да загуби силата си.

Талисманите на любовта във Фън Шуй.

Гълъбчетата са един от най-действените символи. Привличат любовта и укрепват семейството. Поставени на югозапад, те ще укрепят всички видове партньорство - например взаимоотношенията с колегите и бизнес партньорите.

  Талисмани за любов според Фън Шуй

Статуетката, изобразяваща влюбена двойка, е един от най-действените символи на партньорството и любовта. Тя привлича любовта. Поставена на югозапад тя подобрява отношенията между членовете в семейството.

Два делфина – отново символ на любовта и партньорството.

  Талисмани за любов според Фън Шуй

Свещникът от жълт селенит (лунен камък) , пригоден за две свещи, активизира стихията на земята. Той също трябва да се постави на югозапад. За активизиране на партньорските отношения е благоприятно да запалвате свещите.
Ако искате да привлечете партньора си, свещите могат да бъдат червени.

  Талисмани за любов според Фън Шуй

Лунният камък се смята за символ на късмета и благополучието. Смята се, че той помага да преодоляване на препятствията на пътя на влюбените.
Използва се и за привличане на партньора.
В този случай свещите могат да бъдат различен цвят.

Източник:Тя.bg