Модни тенденции за есен- зима 2009-2010г.



Безкрайните отенъци на розовото ще триумфират в гардероба ни тази есен. Рискован залог, но несъмнено успешен.

 Модни тенденции за есен- зима 2009-2010г. Модни тенденции за есен- зима 2009-2010г. Модни тенденции за есен- зима 2009-2010г.

Все пак това коя ще бъде най-носената от нас гама от цветове, зависи от вижданията ни за визията по време на есенния сезон. Важното е да съчетаем модните цветове, съветва дизайнерът Марк Джейкъбс. В неговата колекция доминиращ цвят в есенната му колекция несъмнено е черният.

Якетата тази година са къси или прави, с овални ръкави и не много широки.

Дизайнерите съветват изборът на аксесоари да е тип Барок. Те са истинските бижута на сезона, твърдят експертите. Многоцветните метални апликации правят дрехата още по-класическа.

Късо зелено яке, е перфектната комбинация представена от Шанел.

Тенденцията в панталоните са кадифето и черната кожа. Ако предпочитанията са за провисналите, тогава те трябва да бъдат плитки отгоре и широки отдолу. Трябва да се съчетаят с ботуши, съветват още моделиерите.

Роклите тази година отново са прави и много изчистени. Вечерните тоалети властват с много блясък, заслепяват с камъни, пайети и кристали.

Палтата от колекцията есен- зима 2009-10, са в английски стил и зеленикави тонове. Ако стремежът е да сте "шик", изберете хубав колан, който да очертае силуета ви. Модните материи са коприната, вълната и кожата, подчертават дизайнерите. БГНЕС

Лос Анджелис / САЩ

Снимки: United Colors of Benetton