Аксесоарите на "Джузепе Заноти" впечатляват с екстравагантност и цветни комбинации

Лилия Людмилова

Пролетно-лятната колекция 2012 обувки и аксесоари на Джузепе Заноти дава свобода на цветовете, формите, щампите и обемите. Тоновете на обувките преобладават от морско зелено до тъмно синьо, кобалт, жълто, има и „стилизации" в зелено, които дават представа за вода. Текстурите включват велур, лак в жълто, тюркоазено, розово-лилаво, които се комбинират заедно или поотделно. Има анималистични графики и загадки на питон, представен като графичен елемент. Платформата се превръща в основа за дърво, цветя и орнаменти, позволяващи всякакъв вид декoрации. Така оформлението е винаги едно и също, но с по-сдържано смесване на цветовете и по приглушени контрасти.

Аксесоари на Джузепе Заноти

Аксесоари на Джузепе Заноти

Аксесоари на Джузепе Заноти

Гуменките са връщане към реалността като урбанистичен продукт, който преминава през всички групи. Всеки сезон Джузепе Заноти представя един и същи стил, но с различни цветове и материали. Те са обсипани с камъчета, мъниста и са в бели и анималистични цветове на питон и леопард. В бижутата присъства повече сребро и никел. Те са студени, хромирани, посребрени, паладиеви, в хармония с черен лак, кожа и коприна – блясък, който „облича” от врата до петите. Огърлиците са с усещане за барок и са направени за врата, но могат да облекат и тялото.

В колекцията на марката, чантите дават пълна свобода на декоративните елементи като закопчалки, дръжки и метални орнаменти. Те са предназчени за капризните кокетки с висок стил и маниери, които обожават малките украсени с бижута флип чантички.

Аксесоари на Джузепе Заноти

Аксесоари на Джузепе Заноти

Аксесоари на Джузепе Заноти

Снимки:
1. Най-хитовият модел на марката за сезона в комбинация с актуалните цветове – синьо и смарагд.
2. Платформи с панделки, които са основен акцент в модните колекции още от миналото лято.
3. Модел обувки в актуални искрящи цветове.
4. Изящни вечерни обувки, които са емблематични за марката.
5. – 9. Модели от пролетно-лятната колекция на Джузепе Заноти.

Фото: www.giuseppezanottidesign.com

Аксесоари на Джузепе Заноти

Аксесоари на Джузепе Заноти

Аксесоари на Джузепе Заноти