Модна агенция ЕС Лайн Моделс на 5 години


Модна агенция ЕС Лайн Моделс на 5 годиниС много усилия и отдаденост Силвия Васева и Евгени Евтимов за много кратък период успяват да превърнат агенция Ес Лайн Моделс във водеща в бранша. Те са първите, които разработват съчетанието на мода с кастинг агенция и успехите не закъсняват.

Още с първите самостоятелни стъпки на младия екип, двамата професионалисти стартират и една напълно новаторска за времето си дейност - работа с модели - животни. За шега или не, много от четирикраките модели получават ангажименти за корици на списания и календари (МАКСИМУМ с Лилана; календар на ЕС лайн Моделс, заснет с игуана, кученца левретки, папагал ара; календар с участието на Мис България - Юлия Юревич, заснет с ротвайлер; фотосесия на Силвия и Евгени с ангорски зайчета и др).

На първия си рожден ден агенцията представя и първо по рода си ревю за България "Топ модели, заедно с животни". Аплодисментите и положителните коментари, събрани за него, карат много дизайнери да работят с тях. Следват поредица от ангажименти за TV-реклами, с участието на животинки. Агенцията застава твърдо зад мотото, че не е нужно животните да бъдат "носени", за да създават удоволствие (за референция: изказване на Мис България 2009 Антония Петрова). Именно затова предпочитат моделите-животни да излизат живи на техни ревюта, вместо под формата на кожени палта, колани и чанти.

Агенцията придобива популярност и печели безапелационно доверие поради качеството на работата, което предлага. Много музикални клипове на родни звезди включват участие на топ-модели от агенцията. От ЕС Лайн Моделс тръгват имена като Георги Асенов, Гери Дончева, Цвети Разложка, Габриела Мартинова, Ива Атанасова, Камелия Янкова. Агенцията работи и с редица полулярни личности като Маги Желязкова, Ники Кънчев, Александър Беседин, Таня Боева, Мариана Попова и др.

Агенцията развива и лансира деца - модели, като за тях организира детското шоу "Малките звезди". За по-големите, ЕС Лайн Моделс организира конкурса за красота "Лице на България".

Всяка година агенцията участва на най-големия моден форум в България - "Модна фиеста Албена", с продуцент Мариана Аршева. През изминалите 5 години, Силвия и Евгени дават многобройни интервюта и водят 2 модни предавания по телевизията – „Шоколад“, заедно с Мариана Маринова и Петя Велкова, и след това „Със стил“, заедно с Петя Велкова.

Освен с мода, модна агенция Ес Лайн Моделс участва и в благотворителни кампании. За времето на своето съществуване, агенцията винаги е подкрепяла каузата на МВР в кампанията за подпомагане децата на инвалидите и загиналите служители от системата.

Екипът на Fashion.bg им пожелава много нови амбиции и изкачени върхове!