С аромат на страст

С аромат на страст - това е новата колекция на Atelier SIMON за сезон пролет-лято 2008.

Самото име подсказва, каква е цялостната концепция на колекцията - страстtа във всичките и разновидности. От чиста и нежна до бурна, огнена и изпепеляваща.

С аромат на страст - това е новата колекция на Atelier SIMON

Atelier SIMON е добре позната марка в модната индустрия и вече години наред създава официални и сватбени тоалети, олицетворяващи равновесието между красотата и комфорта, секаспила и елегнатността.

Следвайки световните модни тенденции цветовете в новата колекция са ярки, богати, плътни и контрастни. Блясъкът на кристали Swarowski буквално залива тоалетите от тази колекция. Силуетите са издължени, изчистени и същевременно със сложни конструкции и техники, като солей и фризе, допринасящи за изисканост и разкош достоен за червения килим на Холивуд. Като художник-живописец интересувайки се от богатството на цветовете и тяхното влияние върху човека, дизайнер Гергана Симеонова пресъсдаде своите усещания към всеки цвят, създавайки тоалети за различните типажи жени. Червен-огнена, жизнена, страстна. Зелен- свежа, уравновесена, изтънчена. Син-кристално чиста и ледено спокойна.Виолет- кокетена, царствена, елегантна. Златисто жълт- топъла, слънчева, весела. Черен- тайствена, загадъчна. Бял-чиста, невинна, непорочна. Общото между всички тези типажи е пропития във всеки тоалет силен, натрапчив и същевременно изискан аромат на страст.

С аромат на страст - това е новата колекция на Atelier SIMONС аромат на страст - това е новата колекция на Atelier SIMON

Като признание и благодарност към своите клиенти и почитатели на марката SIMON Гергана Симеонова създаде уникалнта авторска колекция бижута от камъни Swarowski, които са естетсвено допълнение към всеки един от моделите. Уникалните цветове и форми на кристалите по изключителен начин се съчетават със сватбените и абитуриентски рокли, за да отразят неповторимостта и романтиката на всеки красив празник. Фино изработените колиета, обици и гривни ненатрапчиво подчертават красотата на женските форми.

Atelier SIMONAtelier SIMON

За повече информация: www.gsimeonova.com Email:simon@gsimeonova.com
+359/ 888 54 97 18 Гергана Симеонова

София
ул ."Г. Раковски" 147, ет.1 (до пл. "Славейков")
тел. 0889 89 36 54

Благоевград 2700
Ул.Владо Черноземски 4 ет 4
Тел: +359/ 73 88 2558

Czech Republic
12000 Pracha 2
Katerinska 21
White Leaf Boutique

Atelier SIMONAtelier SIMON

Atelier SIMONAtelier SIMON

Atelier SIMONAtelier SIMON