Булчински рокли есен-зима 2009/2010 на Одета

Колекция есен-зима 2009/2010 на модна къща Одета ще ви очарова със своята изисканост и оригиналност. Модните тенденции за сезона са умело съчетани със стила на дизайнерките Донка и Валерия Лачарчеви.

Множество декоративни елементи допринасят за уникалната визия на всяка рокля. В някои модели присъстват флорални акценти на рамото или около врата. Цветни нюанси и аксесоари внасят съвременно излъчване на тоалетите. Този сезон е особено актуално розовото.

Силуетите са изключително женствени. Част от моделите следват линията на тялото, други са пищни и обемни, предлагат се и къси роклички, подходящи за момичета с елегантна фигура. Някои модели са с дълъг шлейф, който се простира по земята, когато булката върви тържествено към олтара.

ОдетаОдета

ОдетаОдета

ОдетаОдета

ОдетаОдета

Модна къща “Одета” вече 20 години превръща мечтаните от вас сватбени, бални и вечерни рокли в реалност. Важна подробност е, че можете да комбинирате корсета от един модел с полата от друг модел. Може да харесате отделни модели на корсет и пола и да ви го изработят като цяла рокля. При изработка по поръчка можете да променяте всичко, което не ви харесва в дадения модел, доколкото това е възможно от конструктивна и технологична гледна точка. Промяната на цвят, декорация и т.н. естествено не са проблем.

Дизайнерите приемат поръчки за изработка на рокли и по интернет по ваши мерки в сайта на модна къща Одета.

Колекциите на модната къща освен в България се продават и в Русия, Франция, Швейцария и Кипър.

Фирмата предлага и официални тоалети под наем.

ОдетаОдета

ОдетаОдета

ОдетаОдета

ЗА КОНТАКТИ

София, бул. Патриарх Евтимий 3
Тел.: 02 / 989 47 21
Факс: 02 / 983 12 50
odetalz@abv.bg
odetafashion.com