Модни тенденции Пролет-Лято 2013: "В" като волани

Светлана Видинска

Тази пролет нищо няма да застава на пътя на романтиката! Всевъзможни волани, плисета и къдрици се полюшват и танцуват върху коктейлни роклички и топове. Най-женственият тренд не е подминал даже спортните якета, които разцъфтяват в изненадващи пеплум кройки. Независимо дали се спускат покрай врата и раменете, опасват талията или изливат като водопад по бедрата, воланите изпълват с несравнима нежност пролетната мода.

Isabel Marant
Ослепително белият топ с едно рамо от перфориран памук е безгрижен и секси като покана за море. Затова пасва повече от всичко на скъсения панталон и сандалите с преплетени кожени каишки.

modni-tendencii-2013

J.W.Anderson
Британският дизайнер увенчава плажните роклички с два реда палави къдрици. На ход са успокояващи цветове като пастелно синьо и сиво, розово и кайсия. Симпатични волани опасват дори малката чанта.

modni-tendencii-2013

Balenciaga
Спиращи дъха къдрици се спускат почти до земята, излагайки на показ един перфектен крак. Ефектната пола в стил фламенко е същински вихър от страсти в най-модерните оттенъци на пролет 2013 - черно и бяло.

modni-tendencii-2013

Gyvenchy
Романтични волани изпълват с трепет строгата рокля с поло яка, но това не е всичко. Кройката с един ръкав и прозрачните сандали също допринасят за (не)очаквания сексапил на тоалета в бледо синьо.

modni-tendencii-2013

Gucci
Вечерната рокля в интензивния оттенък на майска роза покрива тялото от глава до пети, а воланите имитират къса пелерина. Сандалите на висок ток са единственият аксесоар, който допълва усещането за лукс.

modni-tendencii-2013

Burberry Prorsum
Пеплум бюстие и миди пола в метални оттенъци – това ли е новата английска класика? Отговорът е твърдо yes!Aнсамбълът в нощно синьо, смарагдово и златно се оказва сред най-точните попадения в сърцето на пролетта.

modni-tendencii-2013

Chloe
Малката рокля
в стил 60-те със закачливи волани в горната част се носи по вълните на ретро настроението. Металният блясък на обувките с нисък ток допълва по свой начин фриволната визия с адрес Париж.

modni-tendencii-2013

Altuzzara
Късото яке няма равно на себе си, щом съчетава спортната кройка с женствен пеплум. Стесненият панталон с ниска талия се вписва безпогрешно в изпълнения с кокетство младежки аутфит.

modni-tendencii-2013

Peter Pilotto
Ярки цветове, принтове в стил пачуърк и игриви волани край талията и коленете – тази рокличка спокойно може да се превърне в символ на Пролет 2013. Защото е непоправимо забавна комбинация от най-актуалните тенденции. И всичко това - в името на романтиката!

modni-tendencii-2013

Снимки: style.com.