ПЛАЖЕН ДРЕСКОД ЗА ЛЯТОТО ОТ "ТРИУМФ"

Силвия Тодорова

ТРИУМФЗа какво са ни летните ваканции, ако не за да пътуваме и да откриваме интересни дестинации, да бъдем повече време с приятели, да посещаваме най-модерните клубове и барове на плажа, или пък да обикаляме магазините, споделяйки си модните новости. Всеки може да избира, допълва и комбинира забавленията си през почивните летни дни.

Ваканционното настроение обхвана малко изпреварващо дизайнерите на Триумф, които направиха околосветско модно пътешествие, за да открият модерната визия на плажния дрескод в горещите точки за почивка през лятото. Резултатът са неповторимите колекции плажно облекло Пролет/Лято 2011 на Триумф и на младежката марка Мис Триумф.

Сериите Curaçao”,Togo” и M2M (mix to match) – разказват три модни истории за стила и финеса, които можете да вземете със себе си по време на лятната си почивка, където и да е тя.

Екзотичният дизайн, който изглежда страхотно на морския плаж или на тропически басейн, е в основата на серията Curaçao”. Прекрасната природа на Карибите, кристалното море и приказно красивите цветя са отразени в моделите с живописни шарки в ярък тюркоаз, наситени коралови и зелени тонове. Пайети, бродерия и малки перли завършват цялостната визия.

ТРИУМФТРИУМФ

Серията “Togo” ще ви отведе в дебрите на Африка. Тя е вдъхновена от горещите савани, неукротимите диви животни и ярките залези. Африканските етно мотиви и животински щампи са в пепеляви тонове и в топлите нюанси на червено, оранжево и розово. Апликациите имат вид на ръчно изработени, също като мънистата и декоративните шевове.

С третата серия – M2M (mix to match) от колекцията на Триумф, както и с колекцията Мис Триумф – дизайнерите на марката дават възможност на всяка дама да развихри сама въображението си, като съчетае различните горнища и долнища, които се продават по отделно. А това е една прекрасна възможност всяка представителка на нежния пол да намери банския костюм, който й подхожда най-добре и едновременно с това се вписва идеално в плажната мода за лятото.

ТРИУМФТРИУМФ

И в трите тематични серии има модели, предназначени специално за дамите с по-женствени форми. Шевовете, щампите, контрастите и апликациите в тях са умело разположени във формите на кройките, а дълбочината на деколтето и бикините могат да се коригират чрез шнурове, придавайки по-стройна визия на силуета.

Моделите от колекцията на Мис Триумф са от бързосъхнещи материи, а връзките с мъниста са основен елемент в дизайна. Цветовете са небесно синьо, розово и бяло и носят истинско усещане за хармония.

ТРИУМФ

В смелите принтове с настроение от 50-те години присъстват шарки с пера, на точки и закачливи набори. Цветовете, които сякаш казват „Погледни ме!”, са тюркоазено, червено и жълто (Miss Jodie & Miss Nikki)

Модерните плажни момичета ще харесат и едноцветните триъгълни бикини (Miss Danai) и особено сполучливата кройка на Miss Danai T, която може да се носи по три начина – през шията, с широки презрамки или без презрамки.

Снимки:

1. Pensacola
2. M2M SH11
3. Baai
4. Miss M2M
5. Miss Jodie
6. Zebra

Фото: © Triumph