Йордана Димитрова - великолепна в тоалети от Bridal Fashion

Носителката на короната “Мисис България” -  Йордана Димитрова се потопи в разкошa на тоалетите от най-новите колекции на световноизвестните брандове - Pronovias, Roccobarocco и Lorenzo Rossi (Milla Nova), ексклузивно представени от Bridal Fashion.

Йордана Димитрова

Отличена с много награди за бизнес и мода, като “модна икона” на “Академията за Българска Мода”, красавицата наскоро стартира и проект „Великолепната Жена“ с акцент - вътрешната и външна красота на съвременната жена, която всеки ден избира да живее живота на мечтите си. Чрез личен пример вдъхновява дамите, дава им уверенност и сила как да бъдат най-добрата версия на себе си!

Йордана Димитрова

В навечерието на предстоящите празници, Йордана представя една от топ тенденциите в булчинската мода - “диамантена принцеса” за корицата на списание “Булка”.

Йордана Димитрова

Йордана Димитрова

Тоалетът е изработен от 25 м. копринена мантила, ръчно обработена с “диамантен” брокат. Деколтето, преминаващо в полуръкав на раменете е акцент и подчертава нежните рамене на Йордана. Луксозен блясък към булчинската рокля са бижутата с диамaнти от най-висок клас от колекция 2021 на SSG.

За специален повод е тоалетът на испанския гигант - Pronovias. Нежната феерия в страстно червено, с ефирни шлейфове и контрастна декорация на талията и деколтето е вдъхновена от Барселона и нейната атмосфера.  Цялата колекция Party Edit 2021 на марката - номер едно в света в производството на булчински и официални рокли е инспирирана от светлините, цветовете и архитектурата на един от най-красивите градове в Европа.

Йордана Димитрова

Йордана Димитрова

“Игра с контрасти” е последната колекция на италианския маестро във висшата мода - Роко Бароко, който заедно с Джорджо Армани са единствените дизайнери от своето време, които продължават да творят и създават класна мода.

Йордана представи 3 визии на марката Roccobarocco. Едната е “бизнес” - ансамбъл от сако от копринена вълна в стил “смокинг” с подвижни ръкави от естествена кожа и панталон - тип “цигара” с актуалната висока талия. Колан от велур акцентира талията, а чантата - тип “cross body” от естествена кожа е с бродирана корона с перли и кристали Swarovski.

Йордана Димитрова

Йордана Димитрова

Елегантната дълга рокля по тялото с флорални мотиви като от картина на Клод Моне е подходяща както за парти, така и за коктейл. Съчетана е с малка чанта в контрастен цвят в малиново червено, а подвижни брошки в различни кристали придават блясък и празничност. Третият тоалет - копринена риза и пола в модерната дължина - “А” линия до средата на прасеца е съчетан с брюкселска дантела в черно, а принтът е специално създаден, вдъхновен от културата на Перу.

Йордана Димитрова

Йордана Димитрова

Фотосесията е заснета с любезното съдействие на култовия хотел Hyatt Regency Sofia и по-специално в Regency club,  ВИП залата “Консерваторията”, “Розовата градина”, както и бална зала “Васил Левски”.

Колекциите “Игра с контрасти“ на Roccobarocco, Party Edit 2021 на Pronovias, Lorenzo Rossi 2021 (Milla Nova), както и тоалетите на другите световни брандове - Marchesa, Sherri Hill, Randy Fenoli (Say Yes to the Dress) са на разположение за проба в българското им представителство - Bridal Fashion.

Йордана Димитрова