Сребърни бижута - как да изберете подходящите за вашия тоалет

Вече сте намерили идеалното си облекло за една незабравима вечер? Ами бижутата? Дяволът, както знаете, е в детайлите: правилно подбраните бижута и аксесоари могат не само да добавят пикантност към визията, но и да накарат дори най-простата рокля да заблести. Нашата колекция сребърни бижута Capino съдържа най-добрите комбинации за всеки вкус и бюджет.

Подходящите сребърни бижута за костюм или смокингът

Ще изглеждате свръхмодерно със смокинг в голям размер в стила на Lady Gaga. Но по-класическата версия - със строги линии - също е добра. Обувките могат да бъдат всякакви: ако планирате да танцувате до сутринта - носете маратонки, ако искате да изглеждате стилно и строго - изберете най-подходящите сандали с тънки верижки през този сезон. Но сребърните бижутата трябва да са изтънчени и женствени, за да „олекотят“ образа. Придържайте се към нежни и финните модели сребърни бижута така външният Ви вид ще бъде стилен и женствен.

Принцесата на бала

Да се ​​превърнеш в принцеса, макар и само за една вечер, е мечтата на всяко момиче. Ако отдавна мечтаете да изпробвате образа на Елза, Ариел или Рапунцел, не можете да се справите без основния атрибут на принцесите на Дисни - пухкава пола до пода. Важно е да намерите правилния корсет за завършек. Идеалният вариант е отворен, с грациозно, за предпочитане V-образно деколте и тънки презрамки. Затворено деколте ще изглежда не по-лошо, но в този случай си струва да се помисли за прическа: висок стайлинг ще изглежда най-добре или, обратното, ниска опашка. Що се отнася до сребърните бижута, ще бъде чудесно, ако подкрепите приказната тема. Покажете въображението си, не забравяйте как всички Пепеляшки по света се кичеха с бижута изобразяващи животни, птици, пеперуди, птици, цветя - това е точно случаят, когато такива сребърни бижута ще бъдат в идеална симбиоза с цялата Ви визия.

Рокля до пода и изящни сребърни бижута

Рокля, подобно на красавиците от ерата на Златния Холивуд, е перфектно съчетана с грациозни сандали на ток. Прическа - разбира се, къдрици - печеливша опция и доказана през годините. Дълги грациозни сребърни обеци, които подчертават врата, ще помогнат да допълнят образа на фаталната красавица. Ако обичате гривни, не се колебайте да ги носите и вие. И не забравяйте за пръстените: както големите, така и тънките ще изглеждат добре.

Рок звезда

Погледът на лошо момиче ще бъде подкрепен от рок облекло. Всяка рокля, дори и най-сладката, може да се превърне в рокля на приятелката на рокендрола, ако я завършите с converse, забавна чанта (като череп) и много сребърни бижута. Очевидно не сте срамежливи с този избор на визия, така че не се колебайте да сложите многобройни сребърни колиета и синджири (те могат да се носят с чокър през този сезон, който отново става популярен), черепи, пера и звезди. Направете косата си на меки вълни, подчертайте очите си с черна очна линия - и вие ще сте основната купонджийка на вечерта, способна да подкрепи всяка компания и да танцува до сутринта.

Изящни гащеризони

Гащеризоните са постоянни спътници на холивудските звезди от червените килими: те изглеждат ефектно, и в същото време не са тривиални, и по нищо не отстъпват на елегантните рокли. Най-подходящи са гащеризоните а-ла смокинг с необичайни ръкави или модели с бюстие, които разкриват раменете, ключиците и ръцете. Важно: гащеризонът трябва да бъде направен от доста плътна тъкан, в противен случай той ще бъде свързан с плажната версия. Такава визия идеално се допълва от сандали с високи токчета, гладка прическа с разпусната или събрана коса на ниска опашка и геометрични декорации: ромбове, кръгове, квадратчета, правоъгълници. Ярките камъни по масивни сребърни бижута ще ви бъдат полезни, можете да си позволите да носите сребърни обеци в комплект с колие или масивен сребърен пръстен в комплек с гривна.