Fashion.bg » Мода и красота » Шивашка индустрия

Шивашка индустрия

JOCKEY шокира света с първия мъжки слип

JOCKEY шокира света с първия мъжки слип

Представете си свят, в който боксерът и долният гащеризон са единственото мъжко бельо. Такъв е случаят до 1934, когато е създаден слипът Jockey® Brief. Тогава този нов артикул е иновационен, дързък, предизвикателен, дори скандален. През 2009 г. JOCKEY с гордост отбелязва 75 години от появата на слипа, който изцяло променя представата за мъжко бельо и продължава да доминира сред многообразието от стилове днес.

"JOCKEY е пионер и има редица иновативни въведения в своята 133 годишна история. Но най- значимо остава създаването и налагането на слипа", споделя Ед Емма от Jockey International, Inc.

подробно...


 

Завръщане към традицията - костюми по мярка

Завръщане към традицията - костюми по мярка

Русенската фирма ТОП МЕН, която изработва мъжки костюми с марката RICHMART започна да възражда индивидуалния подход при изработката на мъжкия костюм от времето, когато старите майстори са шиели дрехите според размера и желанията на клиента.

Така те помагат на мъжа да изглежда и да се чувства добре, като му предоставят костюм, създаден специално за уникалната му фигура, от избран от него плат, цвят и модел.

подробно...


 


Изберете страница:  « 1 2 »


Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече