Fashion.bg » Мода и красота » Грим

Грим

Кой грим е подходящ, когато носим лещи или очила

Кой грим е подходящ, когато носим лещи или очила

Като правило контактните лещи по никакъв начин не ограничават при избора на козметични продукти, но е добре да се съблюдават няколко правила, които ще направят така, че да се минимизират неприятните възможни възпаления. За да се ограничат те, е необходимо да използвате само качествена козметика.

Спиралата. Това което се препоръчва за дамите с лещи, е те да се насочат към спиралите, които са на водна основа или такива, които са предназначени зa чувствителни очи. Те имат надпис: "hypo-allergenic". Нанасяйте туша за мигли на тънък слой, а след като изсъхне, го нанесете отново.

подробно...


 

Пудрата - eлемент на изискания грим

Днес се предлага огромно разнообразие от пудри – прахообразни, компактни, във вид на перли, за лице, за тяло, с оцветяващи пигменти, коригиращи оптически цвета на кожата чрез микроскопични призми, защитаващи и подхранващи, със седеф, с блясък и даже с аромати. Най-известните марки обаче продължават наред с всичко това да предлагат и класическите прахообразни пудри в масивни ефектни опаковки.

подробно...


 

Гримът за очи – как да подчертаем индивидуалността

Гримът за очи – как да подчертаем индивидуалността

Огромното разнообразие от декоративна козметика за очи днес предлага невероятни възможности за избор, но нерядко може да ни подведе и заблуди. За да бъде гримът сполучлив, е необходимо да имаме известни познания за видовете, качеството и ефекта, който се постига с различните козметични продукти, както и да спазваме някои правила за използването им. С помощта на малки трикове ще можем да премахнем някои недостатъци, да бъдем в крак с модата и да сме винаги с перфектна визия.

подробно...


 


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 »


Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече