Fashion.bg » Мода и красота » Интервю

Интервю

Десислава - „Зодия Пътешественик”

Десислава - „Зодия Пътешественик”

Винаги ни изненадвате на модния подиум? Ту сте романтична, ту млада и дръзка жена, ту гореща и страстна танцьорка, необходимо ли е актьорско майстроство, за да си лице на модна къща? На пръв поглед това е лека и приятна работа, но какво се крие зад професионалното ви поведение на подиума?

Винаги съм смятала, че „лице на марка” е изключително отговорна и амбициозна „позиция”, ако мога така да се изразя. Лично за мен олицетворява не само харизматично присъствие било то на сцена или по време на сесия... за мен е харизма всеки ден, всеки миг.

подробно...


 

Азис – вече и като парфюм

Азис – вече и като парфюм


Винаги има новини около Азис, а сега той е и на върха на обонянието. Изпълнителят е щастлив, че вече има и свой аромат. Признава, че се пръска само с него, а първата бройка естествено е подарил на Китаеца. Двата варианта на парфюма радват окото в красиви шишенца и лъскава опаковка с образа на гласовития Азис.

Azis – The Other Boy и Azis – I am вече могат да се намерят в магазинната мрежа в цялата страна.

подробно...


 

Гала - без промяна

Гала - без промяна


Тя изглежда непроменена от времето на първото ни интервю за Перфекта преди три години. Различна е може би само прическата. А Гала е все така мила, естествена и добронамерена. Истинска телевизионна героиня! И е все така готова да отговаря на всичките ми въпроси, дори с риск интервюто отново да бъде преписано и цинично преиначено от някое долнопробно жълто вестниче, издавано от синчето на съвременен поет – както всъщност стана първия път. За наше общо огорчение! Но с нея ще рискуваме и този път! Без промяна!!!

подробно...


 

Емилия - цветът на изкушението

Емилия - цветът на изкушението


Трудно й е сама да дава определения за себе си и все пак признава, че е емоционална и инатка. Не смята, че има жена, която да не се страхува от бръчките и приема пластичната хирургия, но само в границите на разумното. Сменя канала, когато започнат рекламите, но самата тя е съблазнителка на плажа в една реклама.

Съжалява само, че банският й не е бил цял, червен! Вижте повече и за русия й цвят.

подробно...


 

Стефания Колева. Естествена и позитивнa

Стефания Колева. Естествена и позитивнa

Една от най-красивите български актриси бе избрана за рекламно лице на френската козметична марка Garnier. Тя ще бъде посланик на марката в България и ще представя Garnier Color Naturals, една от водещите бои за коса у нас. Родена е на 29 юли 1973 г. в София. Кръстена е на баба си Щефания, която е австрийка. За красивата Стефания красотата е да си доволен от себе си и от живота си. Да бъдеш себе си и да се познаваш добре. Да дадеш най-доброто на хората, които те следват през предизвикателствата на живота. Да блестиш с доброто си настроение, за което понякога се налага да положиш много усилия. Да направиш правилните неща, за да надделее добрият дух. Красотата е да бъдеш естествена и по този начин хората около теб да усетят твоята позитивна енергия.

подробно...


 

Естетичната хирургия - Оперативна козметика за повече красота и съвършенство

Естетичната хирургия - Оперативна козметика за повече красота и съвършенство

Доц. д-р Димитър Евстатиев завършва медицина през 1967 г. Работи като общ хирург в окръжните болници в Сливен и Перник и в ІV градска болница в София. През 1971 г. постъпва като асистент по пластична хирургия във ВМИ-София, сега Университетска Александровска болница. Последователно става старши асистент, главен асистент, старши научен сътрудник ІІ степен и доцент и вече 27 години е ръководител на Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия към Университетска Александровска болница. Специализирал е в Русия, Чехословакия, Австрия, Германия, Испания. Председател е на Българската асоциация по пластично-възстановителна и естетична хирургия, зам.-председател на Научното дружество по пластична хирургия и изгаряния и национален консултант по пластична хирургия.

подробно...


 

Преслава – истински пристрастена към музиката

Преслава – истински пристрастена към музиката

Една от най-атрактивните и успешни поп-фолк певици е родена на 26 юни 1984 г., в Добрич, зодия Рак. В дискографията си младата изпълнителка има вече три издадени албума – “Преслава” (2004), “Дяволско желание“ (2005) и “Интрига” (2006). Много са и спечелените награди, сред които – за дебют, за най-прогресиращ изпълнител, за песен и певица на годината. Признава, че музиката и публиката са всичко за нея. Обича да бъде влюбена и се глези с релаксиращи масажи с ароматни масла. Според нея на българките не им е нужно да прекарват много време пред огледалото, защото са си хубави. Себе си определя като суетна в рамките на нормалното.

подробно...


 

Светлана Лечкова: Европейци сме, нека се държим като такива!

Светлана Лечкова: Европейци сме, нека се държим като такива!

Както вече писахме, на 9 май по повод Деня на Европа, ще се проведе ревю-спектакъл “Мода от Сливен: европейски стандарт”. Във връзка с това, г-жа Светлана Лечкова - домакин и спомоществовател на събитието отговори на нашите въпроси, специално за Fashion.BG

Европейско ли е мисленето на българката?

Винаги съм смятала, че българката е модерна жена с модерно мислене. Бих й препоръчала да има повече самочувствие и да е по-уверена в себе си.

подробно...


 

Футболните съпруги не са отчаяни съпруги

Футболните съпруги не са отчаяни съпруги

Шампионските успехи на техните съпрузи доказват, че Господ все още може да бъде по малко и българин! Най-силните им житейски попадения са именно мъжете им футболисти, но не се състезават с тях за първенство в семейството. Не смятат, че имат пропуснати голови положения като жени и майки, а жълтите и червените картони вкъщи раздават само на игра. Сигурни са, че успехите на техните съпрузи се дължат и на успешните им бракове и са единодушни, че плюсовете им като футболни съпруги са много повече от минусите. И трите носят гръцки имена, и трите са красиви и уверени в себе си. Афродитае кръстена на богинята на любовта и красотата, и на популярния през 70-те години състав с Демис Русос – Aphroditе`s Child. Името наТеодорав превод означава “дар от Бога”, а наЕвдокия – “благоволение”. Щастливи са с най-ценните си дарове от живота – своите деца.

подробно...


 

Мирослава Цанева – мениджър на бутици AIMS-G: “Славянските дизайнери са бъдещето на модната индустрия”

Мирослава Цанева – мениджър на бутици AIMS-G: “Славянските дизайнери са бъдещето на модната индустрия”

Как откри света на модата?
Модата като социален феномен предлага много предизвикателства и търсения. За човека, за когото творческите подбуди са основа за смислено съществуване, а познанието е пожизнена привилегия, не е трудно да направи своя избор. От друга страна, кое друго, ако не модата, внася цветен нюанс в черно-бялото ни ежедневие. Със сигурност чисто комерсиалният момент също присъства, особено в началото, но това са наложени оцеленчески стереотипи, които са предмет на друг разговор.

подробно...


 

Аня Пенчева с любов и усмивка

Аня Пенчева с любов и усмивка

Филм след филм, постановка след постановка, премиера след премиера… тя продължава да бъде най-истинската артистична звезда! Тази есен филмът “Време за жени” с нейно участие получи Специалната награда на журито на Международния фестивал “Любовта е лудост” във Варна. Последната й бляскава роля е в Народния театър в мюзикъла “Ах, този джаз!”, по известния филм на Боб Фос. След толкова овации Аня признава, че не светът на изкуството, а светът на семейството е от първостепенно значение в живота й – гордее се с двете си деца и заспива единствено с мисълта, че е необходима на близките си. Казва, че ежедневието й не е плавно движение в спокоен ритъм, а една емоционална въртележка, истинско бягане с препятствия!

подробно...


 

Новият календар “ЛАВАЦА 2007” превъзнася супержените

Новият календар “ЛАВАЦА 2007” превъзнася супержените


Мултимедия, фантастика, комикси и супергероини, а не супермени съпътстваха премиерата на новия календар на прочутото кафе Лаваца в Барселона. Специалното събитие се състоя във елитната винарска изба Кавас Кодорню в Сант Садурни д`Аноя край Барселона. Пред очите на десетки журналисти от целия свят оживяваха сцени от календара, заснети от испанския фотограф Еухенио Рекуенко.

подробно...


 

Аксиния - Амбиция и талант

Аксиния -  Амбиция и талант

В началото тя беше “първата изгонена от Стар Академи”. Звучеше направо страшно, нали?! А после за нея писаха, че е “единствената истинска звезда”, излязла от известното реалити шоу. Това пък звучеше многообещаващо!!! А как звучи Аксиния днес? Исках сама да опита да се опише с три много красиви думи. Не можа – от скромност!
На мен Аксиния ми “звучи” така – естествена, изискана, лечезарна.
Песента й “Да те обича като мен” бе оценена като “един от най-стойностните хитове, правени в България в последните години”. Младата певица смята, че това е било добро начало на бъдещата й музикална кариера.

подробно...


 

Ирина Флорин: Не съм моден корифей, просто правя красиви дрехи

Ирина Флорин: Не съм моден корифей, просто правя красиви дрехи

Вие сте българският представител на международния моден форум в Порто Карас, организиран от световния фотографски и видео гигант “Канон”. Как се роди идеята вие да създадете “българската колекция” на форума?

- Фактът, че ще представя България на международен моден форум е голямо предизвикателство за мен и аз се чувствам се твърде отговорно. Бях много приятно изненадана от поканата на “Канон България” да участвам в това мащабно събитие и искрено се надявам да защитя името на родината си.

подробно...


 

Ники Сотиров на 20+30. Животът е нещо повече от сънищата и мечтите

Ники Сотиров на 20+30. Животът е нещо повече от сънищата и мечтите

На 31 май Ники Сотиров отпразнува 50-ия си рожден ден с изискано парти в Централния военен клуб в компанията на много приятели, политици, журналисти, представители на културния и бизнес елит. Роден е в Шумен, през 1980 г. завършва ВИТИЗ “Кръстю Сарафов”, след което девет години играе в театър “Сълза и смях” и студио “Пантомима”. През 1991 г. създава собствена театрална формация “Пантданс” и със спектаклите “Вяра и ерес”, “Апокалипсис… или”, “Три сестри”, “Тримата мускетари” и други пътува и играе в САЩ, Венецуела, Перу, Еквадор, Колумбия, Южна Корея, Япония. Пресъздава повече от тридесет роли в българското кино като се снима в култови филми като “Адаптация”, “Голямото нощно къпане”, “Комбина” и др. През последните години се снима в много американски филмови продукции: “Извън контрол” с Жан-Клод Ван Дам, “Механикът” с Долф Лундгрен, “Икона” с Патрик Суейзи, “Потапяне” със Стивън Сегал, “Човек-акула” с Уйлям Форсайт и Хънтър Тайло. В момента репетира в Народния театър суперпродукцията “Ах, този джаз”, в която изпълнява главната роля на Джо Гидиън.

подробно...


 


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »


Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече