Fashion.bg » Мода и красота » Интервю

Интервю

Юлиана Дончева – амбиция и стил

Юлиана Дончева – амбиция и стил

От няколко сезона една от най-красивите българки е лице на модната марка Ariston S. Двете вървят ръка за ръка и не спират да печелят все повече доверие и верни почитатели. Юлиана Дончева е и главно действащо лице в най-новата рекламна кампания на Ariston S. Красивият средиземноморски пейзаж и старинната архитектура на Рим се превърнаха в магично вдъхновение за екипа на модната къща. Изборът не бе случаен – атмосферата на Вечния град, в който историята и традициите съжителстват със съвременността, се оказаха най-подходящи за представянето на новата пролетно-лятна колекция на Ariston S, предназначена за съвременната делова жена.

подробно...


 

Интервю с Галина Денчева

Интервю с Галина Денчева

За каква професия мечтаехте като дете?
Археолог, може би затова е и моята слабост към антични предмети
Какви са амбициите ви в професионален план като главен дизайнер на Модна къща Галинел?
Увеличаване на представителствата на марката „ГАЛИНЕЛ” в чужбина.
Има ли моменти в работата ви, когато Ви е трудно като жена? Или се чувствате улеснена от пола си?
Винаги съм искала да бъда жена, не се чувствам по-различна от мъжете в бизнеса. Напротив.
От кога се занимавате с мода?
От осемнадесет години

подробно...


 

Лицето на „ГАЛИНЕЛ” – отблизо...

Лицето на  „ГАЛИНЕЛ” – отблизо...


Бях на дванадесет години и за първи път бях в Арабска държава – Либия. Ако ме питате дали до този момент съм имала някакви очаквания – ще ви кажа не – просто едно дете, което по стечение на обстоятелствата беше попаднало там. Едно обаче помня със сигурност – в момента, в който се докоснах до златистите пясъци на Сахара и се взрях в хоризонта и видях единствено и само пясъчни дюни, проблясващи в хиляди тоналности на перления цвят докъдето погледът ти стига... – почувствах свобода, такава свобода, която до днес никое друго място не ми е дало. Тялото ти губи очертания и ти си не просто част от това място - ти си това място!

подробно...


 

Адриана Скленарикова - Красотата ще спаси света

Адриана  Скленарикова - Красотата  ще спаси света

Адриана Скленирикова е родена през 1971 г. в Словакия, страна в не особено добро финансово положение. Навлизането й в големия свят на модата става, по нейните думи, както преходът от черното към бялото.

Благодарение на славянската си красота и необикновено дългите си крака (с които влиза дори в Книгата на Гинес) тя бързо привлича вниманието на нюйоркската модна агенция Next и миланската Elite Modeling. И макар че истинският успех спохожда Адриана, когато я избират за Wonder Bra Girl за компанията Wonder Bra, тя вече е снимана в множество рекламни клипове.

подробно...


 

Десислава Димитрова дизайнер на колекция a`s fashion for living за Аристон С

Десислава Димитрова дизайнер на колекция a`s fashion for living за Аристон С

Тя е едва на 27 години, но вече е част от дизайнерския екип на една от най-бързо проспериращите модни къщи в България. Деси успява с много усилие, упорит труд, постоянство и големи амбиции.

Какви други върхове смятате да покорите още в този живот? Успявам да се насладя изцяло на постигнатото, но наистина искам да достигна и по-високи цели. Един истински творец трябва да е критичен към себе си, с което да стимулира и провокира творческото си развитие.

подробно...


 

Радост. Чувствам се щастлива жена.

Радост. Чувствам се щастлива жена.

Модна къща Аристон С избра водещата на предаването “Огледала” по btv за рекламно лице на колекцията си a`s fashion for living. Вижте повече за вдъхновението на Радост, за златното качество, което й липсва и за чистите й намерения.

Определят те като вечно усмихната чаровница. Такава ли е Радост – вечно усмихната? Не чак вечно. Но определено се старая да намирам причини да се усмихвам. Чувствам се щастлива жена, защото имам прекрасно семейство. Вдъхновява ме самият живот и малките неща в него. Всичко това ме кара да се усмихвам.

подробно...


 

Дженифър Лопес. След много връзки и раздели – щастие в майчинството

Дженифър Лопес. След много връзки и раздели – щастие в майчинството

Точно 12 минути след полунощ на 22 февруари 2008 г. Дженифър Лопес роди първото си дете – дъщеричка, тежаща 2.6 kg. Минути след това на бял свят се появи и второто й дете – момченце с тегло 2.7 kg. Щастливият баща, 39-годишният певец, актьор и композитор Марк Антъни, заяви пред журналисти в нюйоркската болница, където съпругата му го дари с близнаците, че това е най-щастливият момент в живота му. Той има три деца от два предишни брака – двама сина и дъщеря.

подробно...


 

Десислава - „Зодия Пътешественик”

Десислава - „Зодия Пътешественик”

Винаги ни изненадвате на модния подиум? Ту сте романтична, ту млада и дръзка жена, ту гореща и страстна танцьорка, необходимо ли е актьорско майстроство, за да си лице на модна къща? На пръв поглед това е лека и приятна работа, но какво се крие зад професионалното ви поведение на подиума?

Винаги съм смятала, че „лице на марка” е изключително отговорна и амбициозна „позиция”, ако мога така да се изразя. Лично за мен олицетворява не само харизматично присъствие било то на сцена или по време на сесия... за мен е харизма всеки ден, всеки миг.

подробно...


 

Азис – вече и като парфюм

Азис – вече и като парфюм


Винаги има новини около Азис, а сега той е и на върха на обонянието. Изпълнителят е щастлив, че вече има и свой аромат. Признава, че се пръска само с него, а първата бройка естествено е подарил на Китаеца. Двата варианта на парфюма радват окото в красиви шишенца и лъскава опаковка с образа на гласовития Азис.

Azis – The Other Boy и Azis – I am вече могат да се намерят в магазинната мрежа в цялата страна.

подробно...


 

Гала - без промяна

Гала - без промяна


Тя изглежда непроменена от времето на първото ни интервю за Перфекта преди три години. Различна е може би само прическата. А Гала е все така мила, естествена и добронамерена. Истинска телевизионна героиня! И е все така готова да отговаря на всичките ми въпроси, дори с риск интервюто отново да бъде преписано и цинично преиначено от някое долнопробно жълто вестниче, издавано от синчето на съвременен поет – както всъщност стана първия път. За наше общо огорчение! Но с нея ще рискуваме и този път! Без промяна!!!

подробно...


 

Емилия - цветът на изкушението

Емилия - цветът на изкушението


Трудно й е сама да дава определения за себе си и все пак признава, че е емоционална и инатка. Не смята, че има жена, която да не се страхува от бръчките и приема пластичната хирургия, но само в границите на разумното. Сменя канала, когато започнат рекламите, но самата тя е съблазнителка на плажа в една реклама.

Съжалява само, че банският й не е бил цял, червен! Вижте повече и за русия й цвят.

подробно...


 

Стефания Колева. Естествена и позитивнa

Стефания Колева. Естествена и позитивнa

Една от най-красивите български актриси бе избрана за рекламно лице на френската козметична марка Garnier. Тя ще бъде посланик на марката в България и ще представя Garnier Color Naturals, една от водещите бои за коса у нас. Родена е на 29 юли 1973 г. в София. Кръстена е на баба си Щефания, която е австрийка. За красивата Стефания красотата е да си доволен от себе си и от живота си. Да бъдеш себе си и да се познаваш добре. Да дадеш най-доброто на хората, които те следват през предизвикателствата на живота. Да блестиш с доброто си настроение, за което понякога се налага да положиш много усилия. Да направиш правилните неща, за да надделее добрият дух. Красотата е да бъдеш естествена и по този начин хората около теб да усетят твоята позитивна енергия.

подробно...


 

Естетичната хирургия - Оперативна козметика за повече красота и съвършенство

Естетичната хирургия - Оперативна козметика за повече красота и съвършенство

Доц. д-р Димитър Евстатиев завършва медицина през 1967 г. Работи като общ хирург в окръжните болници в Сливен и Перник и в ІV градска болница в София. През 1971 г. постъпва като асистент по пластична хирургия във ВМИ-София, сега Университетска Александровска болница. Последователно става старши асистент, главен асистент, старши научен сътрудник ІІ степен и доцент и вече 27 години е ръководител на Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия към Университетска Александровска болница. Специализирал е в Русия, Чехословакия, Австрия, Германия, Испания. Председател е на Българската асоциация по пластично-възстановителна и естетична хирургия, зам.-председател на Научното дружество по пластична хирургия и изгаряния и национален консултант по пластична хирургия.

подробно...


 

Преслава – истински пристрастена към музиката

Преслава – истински пристрастена към музиката

Една от най-атрактивните и успешни поп-фолк певици е родена на 26 юни 1984 г., в Добрич, зодия Рак. В дискографията си младата изпълнителка има вече три издадени албума – “Преслава” (2004), “Дяволско желание“ (2005) и “Интрига” (2006). Много са и спечелените награди, сред които – за дебют, за най-прогресиращ изпълнител, за песен и певица на годината. Признава, че музиката и публиката са всичко за нея. Обича да бъде влюбена и се глези с релаксиращи масажи с ароматни масла. Според нея на българките не им е нужно да прекарват много време пред огледалото, защото са си хубави. Себе си определя като суетна в рамките на нормалното.

подробно...


 

Светлана Лечкова: Европейци сме, нека се държим като такива!

Светлана Лечкова: Европейци сме, нека се държим като такива!

Както вече писахме, на 9 май по повод Деня на Европа, ще се проведе ревю-спектакъл “Мода от Сливен: европейски стандарт”. Във връзка с това, г-жа Светлана Лечкова - домакин и спомоществовател на събитието отговори на нашите въпроси, специално за Fashion.BG

Европейско ли е мисленето на българката?

Винаги съм смятала, че българката е модерна жена с модерно мислене. Бих й препоръчала да има повече самочувствие и да е по-уверена в себе си.

подробно...


 


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти
Нарисувай си роклявиж повече

Нарисувай си роклявиж повече