Fashion.bg » Мода и красота » Интервю

Интервю

Стремежът да бъдеш перфектен - интервю с Лили Иванова

Стремежът да бъдеш перфектен - интервю с Лили Иванова

Мненията за нея обикновено се движат в двете крайности – верните й почитатели я признават и обожават, а работливите жълти писачи се надпреварват да я разнищват и одумват. Такава е Лили – интересна. И още – вълнуваща, грациозна, дръзка, елегантна, емоционална, енергична, завладяваща, загадъчна, заредена с оптимизъм, жизнена, изискана, изненадваща, магнетична, модерна, независима, обаятелна, провокативна, предизвикателна, перфекционистка, разкошна, решителна, самоуверена, тайнствена, триумфираща, чувствена… истинско въплъщение на женствеността.

подробно...


 

Теодора Бургазлиева - Струва ли си да бъдеш Мис

Теодора Бургазлиева - Струва ли си да бъдеш Мис

От коронясването на Теди за Мис България измина почти половин година. В началото тя бе приета с отворени обятия, получи безброй овации, изписаха се хвалебствени статии… После стана особено интересна за жълтата преса, а ненужно заядливите писания за нея станаха толкова много и толкова невероятни, че можеха да конкурират дори дежурните дописки за родни музикални прими - кого е "разкарала", кого е "забърсала", с колко килограма е напълняла (като че ли някой тайно я мери на кантарче) и още в духа на този манталитет. Именно благодарение на свръхраздухана история с т.н. "голи снимки" на Теди, публикувани в списание Клуб М преди конкурса Мис България, тя няма да представи страната на конкурса Мис Свят. Въпреки това Теди продължава да носи короната си с достойнство и доказва, че наистина си струва да бъдеш Мис.

подробно...


 

Наталия Гуркова - дива и красива

Наталия Гуркова - дива и красива

Независима и самостоятелна като модел. Като голям успех в кариерата си определя именно свободата си на избор.

Първи конкурс, в който участва - Мис Туризъм Интернешънъл през 1997 г. в Индия. Класира се в челната петица. Корона на Мис България през 1998 г. Успешно участие на конкурса Мис Вселена 1998 г. на Хавайските острови.

Първа световна титла през 1999 г. на конкурса Мис Туризъм на планетата, Гърция.

Златен медал Кралица на красотата на конкурса Мис Глоуб в Москва през 1999 г.

Световна титла през 2000 г. на конкурса за хармонично тяло Мис Бикини в Кан, Франция.

подробно...


 


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »


Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече