Fashion.bg » Мода и красота » Модни съвети

Модни съвети

Правилното впечатление

За разлика от малкото дете, на което по правило всичко му се полага, ние, възрастните, трябва непрестанно да заявяваме себе си по най-успешния начин, за да получаваме онова, от което се нуждаем. Има няколко “канала”, по които протича комуникацията между двама или повече души. Един от най-значимите е визуалният канал. В него външният вид изпълнява основна знакова функция, чрез него подаваме инфомация за себе си.

подробно...


 

Изчислете Вашия размер


Ако сте отслабнали или напълняли и не сте сигурни в размера на сутиена или се колебаете кой точно размер бикини да си вземете, ние ви предлагаме лесен и бърз начин за решаване на проблема.

подробно...


 

По-добра грижа за облеклото

По-добра грижа за облеклото

Символите за грижа за дрехите дават полезна информация, която може да ви спести време и пари. По-чистите и по-свежи дрехи ще бъдат носени по-дълго. Ако дрехите са устойчиви на избелване по-лесно се поддържат чисти.

Някои дрехи може да нямат етикети със символи за грижа за дрехите, затова следвайте инструкциите на избелващите продукти за да тествате тъканите за устойчивост на цветовете.

подробно...


 

Полезни съвети - как да се грижим за дрехи, обувки, за дома

Вълнените плетени дрехи няма да се степат при пране, ако към водата се добави малко амонячен разтвор. Неприятната миризма от амоняка изчезва при сушенето.

Ако при прането някоя дреха се оцвети от друга, накиснете я във вода със сода бикарбонат, а после я изплакнете.

Пресните петна от трева се изтриват със спирт. Ако петната са стари се приготвя смес от 30 г. спирт и 10 г. амоняк.

подробно...


 


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 »


Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече