Fashion.bg » Мода и красота » Козметика

Козметика

Спиралата – последен щрих за изразителен поглед

Спиралата – последен щрих за изразителен поглед


Как да гримираме миглите ? Преди всичко трябва да се знае как е правилно да се изважда четката на спиралата от тубичката. За да не остава излишък от туш на власинките, тя се завива около оста, а след изваждането й, ако е необходимо излишъкът се изтрива в салфетка.

Професионалните гримьори съветват оцветяването да започва от средата на клепача като спиралата се нанася отначало на външната половина, а после на вътрешната. Тя се нанася няколко пъти на тънки слоеве, за да не се слепват миглите.

подробно...


 

5 ритуала за красота и релакс. Козметиката вечер

5 ритуала за красота и релакс. Козметиката вечер

Работният ден е завършил. Независимо дали ви очаква почивка или празник, изпълнете следните ритуали, за да се отпуснете и същевременно да се заредите с енергия.

Обновителният душ
Вечерният душ не е само хигиенна процедура. Редуването на топли и студени водни струи стимулира кръвообращението и нервната система.

подробно...


 

Витамините в козметиката

Днес витамините се използват от всички големи производители на козметика. Първият витамин, използват като субстанция в козметиката, е пантенолът - алкохолната форма на провитамин В5. Разработен през 50-те години на миналия век като съставка в кремове за третиране на рани, през следващото десетилетие, той намира широко място в продуктите за косата и кожата на главата. По-късно в козметиката за грижа за кожата се използват неговите овлажняващи свойства и възможностите му за предпазване срещу изгаряне. Днес на практика няма козметичен продукт, в който пантенолът да не се използва като важна съставка.

подробно...


 

Eucerin® за проблемна кожа / акне

Eucerin® за проблемна кожа / акне

Продуктите за почистване на проблемна кожа на Eucerin® са разработени специално за точно такъв тип кожа – проблемна и чувствителна. Повърхностно-активните вещества в Почистващия гел Eucerin® спомагат за почистването на кожата с ефективни, намаляващи мастната секреция антибактериални (in vitro) съставки, които са много нежни към кожата. Тези съставки отстраняват излишно отделената мастна секреция като в същото време са меки и щадящи кожата. Почистващият тоник за лице Eucerin® има антибактериален (in vitro) и комедолитичен ефект.
След внимателното почистване, особено замърсената кожа се нуждае от третиране със специални продукти, приспособени изключително за нейните нужди. Тези продукти трябва да имат продължителен ефект върху три основни причинители на проблемна кожа - себорея, фоликулярна хиперкератоза и проникването на микроби в комедоните.

подробно...


 


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 »


Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти
Нарисувай си роклявиж повече

Нарисувай си роклявиж повече