Fashion.bg » Мода и красота » Кариери

Кариери

Национален финал на дизайнерския конкурс за бельо "Triumph Inspiration Award"

Национален финал на дизайнерския конкурс за бельо "Triumph Inspiration Award"

Студенти от Националната художествена академия - специалност "Мода" показаха на ревю-спектакъл в Хотел "Хилтън" свои оригинални произведения, които се борят за наградата в дизайнерския конкурс за бельо "Triumph Inspiration Award".

Галерия снимки от събитието.

подробно...


 

Десислава Панчева: Един успешен български модел в Милано

Десислава Панчева: Един успешен български модел в Милано

Десислава Панчева е родена на 14.03.1982 г. в град Плевен. През 2000 г. завършва "Професионална гимназия по текстил и облекло", специалност "Конструиране и моделиране на облеклото".

След две неуспешни кандидатствания специалност фармация, разочарование и любовно увлечение тя решава да се преориентира и да кандидатства "Индустриален дизайн" в Политехническия университет в Милано. След интензивен курс от една седмица по италиански език, множесто документи и емоции тя заминава за Милано, за да се яви на приемния изпит. Поема голям риск, тъй като изпитът (писмен и устен) е един и същ както за чужденци, така и за италианци, при наличието на 30 свободни места за чужденци.

подробно...


 

Секретарката Капан за шефа

Секретарката Капан  за шефа

Отношенията между началник и секретарка винаги са предизвиквали многобройни клюки и интриги. Обикновено ТОЙ е успяващ и обезпечен мъж в самия разцвет на силите си, а ТЯ – млада, красива и… подчинена. Как да не се завърти някакъв роман?!

От какво има нужда той?
Макар подобен роман да не съществува дори и във въображението им, колективът е сигурен – има нещо между тях. Защо?

подробно...


 

Шефът в настъпление

Шефът в настъпление

Ако обичате работата си, няма смисъл да приемате гнева на шефа си много присърце. Претенциите му са не лично към вас, а към вашата работа. Как да се справите с чуждия гняв и да не изпаднете в лудост или тъга?

Ако човек е здрав физически и няма проблеми в професионален план, обикновено може да се справя с негативните емоции. Но ако шефът има язва или гастрит, ако скоро е отказал цигарите и алкохола, реакциите му на грешките и пропуските на подчинените могат да бъдат и непредсказуеми. Изразяването на гнева зависи също от културата на човека, от неговото възпитание, от особеностите на професионалната среда. И разбира се, от характера.

подробно...


 


Изберете страница:  « 1 2 3 4 »


Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече