Съвети за стил - от мъже за жени

Седмицата за мъжката мода е в разгара си. Ревютата в Милано вече започнаха, скоро стартират и в Париж, а в Лондон текат последни приготовления.

Модните събития за мъжка мода са истинска среща на високо равнище относно стила. Всички, които работят в областта на модата за мъже, присъстват на тези събития. Мъжете в тези среди обръщат също толкова внимание на дрехите, които обличат, колкото и дамите в модата, ако не и повече.

Най-често по време на такъв тип изложения правят впечатление цветовете, които избират мъжете, принтовете и кройките. Аксесоарите също не се пренебрегват- кърпичките в джоба на сакото, слънчевите очила, шапките, пурите и лулите.

Най-добре облечените господа в модата дават съвети за стил на дамите.


Съвети за стил - от мъже за жени

"Момичетата трябва да помислят малко повече като готиното момиче, което носи тениските на мъжа си. Да бъдеш готиното момиче, а не да носиш цветя само защото е женствено е важно", казва дизайнерът Хунгхо.

"Следвайте японците. Те имат смелостта да смесват и съчетават. Предпочитат райета, принтове и минимализма", казва Хенрик от датската марка C.E.O.

"Може би жените трябва да бъдат малко по-безгрижни. Те са твърде много съсредоточени върху себе си. Мъжете повече си играят с несигурността. Американките особено опитват да привлекат мъжете и да впечатлят жените едновременно, искат да бъдат някой друг. Мъжете… те просто се обличат, хубаво и удобно", казва фотографът Жером.

"Дамите трябва да се забавляват повече с дрехите. Глупаво е винаги да се притесняваш. Изборът на дрехи трябва да бъде забавно нещо. Тук мъжете демонстрират точно това", казва фотографът Бернард.

БГНЕС