Топ 5 най-неприятните навици на колегите в офиса

Топ 5 най-неприятните навици на колегите в офиса Милиони хора по света ежедневно вършат работата си в офис и често биват подразнени от неприятните навици на колегите си.

Британско проучване установи, че краденето на служебни имейли, клюкарстването зад гърба, четенето на лична поща и изяждането на чужда храна от хладилника, са сред най-неприятните навици на раздразнените колеги в офиса.

Разбира се, някои от хората, с които споделяме една стая по време на работа, често се превръщат в наши близки приятели или интимни партньори. За сметка на тях обаче, други ни изкарват от равновесие.

От проблеми с лош аромат на тялото, шумно примляскване или говорене по телефона, до нагло и нахално поведение, всичко това се нарежда в класацията за - "Най-мразени навици на колегите в офиса".

Според изследователите, на работното си място човек винаги е бил по-раздразнителен и докачлив, тъй като все пак е на работа, а не в предпочитаната от него приятелска атмосфера.

След гореизброените дразнещи действия, "заемането" на чашата за кафе в офиса или любимата химикалка на някоя колежка, също е сред неприятните действия на обкръжението в работна обстановка.

БГНЕС