Обувки Gido за Пролет 2014

Продуктовата гама обувки на GIDO се обновява непрекъснато. Верни на последните модни тенденции, дизайнерите в екипа на GIDO – утвърдени специалисти от България и Италия, ежегодно представят своите най-актуални творения. Всички модели обувки GIDO са оригинални дизайнерски решения, произведени по съвременна технология от първокласни, 100 % естествени материали.

Уверете се в качеството и разнообразието на GIDO:

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в тъмносиньо, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Моделът е изключително подходящ за динамичното ежедневие на всяка дама. Моделът се предлага и в черно и бежово. Изберете качеството и комфорта и бъдете в крак с модните тенденции и този сезон.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в комбинация от бяло и тъмносиньо, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Моделът е изключително подходящ както за ежедневието, така и за официални поводи. Със стабилен не много висок ток. Моделът се предлага и в комбинация от бежово и кафяво.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в бежов цвят, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Моделът е подходящ за ежедневието. На равна подметка, егантни и стилни. С ластик отпред за по-добро прилепване към крака. Перфектно се съчетава с дънки или спортно-елегантен панталон.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в цвят карамел, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Моделът е подходящ за ежедневието. На нисък ток. Интересното дизайнерско решение на квадрати е перфектния завършек за вашия тоалет. Панделката на носа на обувката нежно загатва непринудеността ви.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в бежово, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Моделът е подходящ за ежедневието. На нисък ток. Перфорациите са както акцент към обувката, така и играят важна роля при проветрението на крака. Подходящи са в комбинация с панталон.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в бежово, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Моделът е подходящ за ежедневието. Спортно-елегантния модел се съчетава идеално с дънки или панталон. Нежните и загадъчни декорации по обувката допълват цялостната визия.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в бежово, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Моделът е подходящ за ежедневието. Спортно-елегантния модел се съчетава идеално с дънки или панталон. Перфорациите са както акцент към обувката, така и играят важна роля при проветрението на крака.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в бежово, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Моделът е подходящ за ежедневието. Спортно-елегантния модел се съчетава идеално с дънки или панталон. Изчистени, за да задоволят и най-взискателния вкус. Моделът се предлага и в черно.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в тюркоаз, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Ефектно лятно предложение за дамите, които желаят да са в крак с последните модни тенденции! Моделът е изработен от висококачествена естествена кожа в актуална цветова гама. Красиво перфорираната кожа придава неповторима визия на крака. Моделът се предлага и в цвят корал.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в коралов цвят, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. С гордост ви представяме едно истинско бижу от колекция Пролет/Лято 2014 на GIDO! Изработен от луксозна мека естествена кожа в оригиналния за сезона оранжев цвят, този модел определено ще Ви накара да изпъкнете. За допълнителен блясък е прибавен златист обков в горната част на тока. Всичко това придава уникална визия на модела. Моделът се предлага и в цвят тюркоаз.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в тъмносиньо, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Представяме ви едно от най-новите творения на дизайнерския екип на GIDO! Тези стилни дамски обувки са произведени от мека естествена кожа с нежни перфорации, които правят модела подходящ избор за по-топлата част от годината. Оригинална италианска разработка, съобразена с най-актуалните модни тенденции. Обувките са с изключително удобен ток, с който ще изглеждате елегантни, без да усещате натоварване в краката си.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в цвят слонова кост , изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Ако винаги държите на безупречната визия, то вероятно ще харесате този уникален модел от колекция Пролет/Лято 2014 на GIDO! Атрактивен модел дамски обувки изработе от естествени материали, както лицева, така и хастарната част, с оригинални перфорации, които го правят подходящ за летния сезон. Моделът предлага невероятно усещане за удобство през целия ден. Изключително подходящ за ежедневието на всяка дама. Моделът се предлага и в черен цвят.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в бежово, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Перфектното съчетание на стил и екстравагантност! Невероятно стилни дамски обувки от естествена кожа в комбинация с луксозни златисти орнаменти, които ще Ви накарат да се почувствате специална. Дизайнът е уникална GIDO разработка и по неповторим начин съчетава нотки на екстравагантност с класическа изтънченост.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в бежово, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Елегантна дамска обувка произведена в България от естествена кожа. Височина на тока - 4см. Дизайнът на обувката разчита на ефектната перфорация.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в цвят карамел, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. В ретро излъчването се крие чарът на тази обувка. Предлага се в няколко емблематични и универсални цвята - таупе, кафяво, комбинация от бордо с черно и черно.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в няколко цвята, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Тези дамски обувки по неподражаем начин съчетават класическа линия с нотки на екстравагантност. Произведени са от висококачествена естествена кожа във фабриката на GIDO в град Пещера. Дизайнът им е италиански и е уникален не само заради стилните акценти и актуалната визия, но и заради невероятното ходило с прав, висок и дебел ток и лека платформа в предната част, което издължава краката, изглежда страхотно и е изключително удобно. Предлагат се в комбинация от няколко цвята или с изчистено черно.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в цвят карамел, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Съчетание от класическа визия с връзки и най-актуалните модни акценти. Моделът е изработен от качествена естествена кожа, особено подходяща за променливото време през тази част от годината. Невероятно удобното ходило, което следва естествената извивка на дамския крак, го прави идеален избор за забързаното ежедневие. Предлагат се в няколко цвята - масленозелено, черно и таупе.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки от черен велур, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Удобни и семпли пантофки, подходящо за ежедневието. Изчистен дизайн, който ги прави по-стилни. Предлагат се в няколко цвята - карамел, синьо, лила, зелено, кафяво и бежово.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки от цикламен велур, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Няма как да останете незабелязани с тези страхотни дамски обувки в свеж цикламен нюанс. Изработихме ги от стилен естествен велур с хастар от мека естествена кожа. За допълнително удобство проектирахме модела с нисък ток, който го прави подходящ избор дори и за дните, които ще прекарате „на крак”. Закопчаването с връзки кара обувките да прилягат перфектно, а и изглежда прекрасно! За да гледате на света през розови очила, ходете из него, обути в розови обувки! Моделът се предлага в няколко цвята - оранж, синьо, виолетово, бежово, корал, черно.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в цвят тютюн, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Обувките са подходящи за ежедневието. Изработени са от естествен велур. Перфорациите са т.нар. швейцарски стил, който вече втора година се държи на челни позиции при тенденциите за пролетните обувки. Моделът се предлага в няколко цвята -кафяво, бяло, жълто, карамел, бежово и зелено.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в комбинация от черно и карамел, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Класически модел дамски обувки, произведен в България от естествени материалиКласическият стил на тези дамски обувки е подходящ за всеки ден. Моделът се предлага в няколко цвята -синьо и таупе.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в цвят карамел, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Дамски обувки със средно висок стабилен ток. Подходящи за ежедневието и вечерни събития. Моделът се предлага и в черно.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в тревистозелено, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Обувките са произведени в Пещера от естествена кожа и са предпочитани от всички, които се доверяват на доказаното българско качество. Моделът е разработен от екип от италиански дизайнери, с които работи GIDO, като съчетава класическата визия на елегантните обувки с ток с най-актуалните модни тенденции. Моделът се предлага в няколко цвята - кафяво, таупе, оранж, бяло, черно и синьо.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в кафяво, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Моделът е изработен от естествен велур. Малките детайли перфектно завършват обувката, като същевременно са нежни и оригинални. Моделът се предлага в няколко цвята - бежово, синьо, сиво, черно и изработени от черна естествена кожа.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в черно, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Изчистен и стилен дизайн. С декоративен многоцветен елемент в предната част, който подчертава извивката на крака. Моделът се предлага и в бежово и карамел.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в сиво, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Официална обувка на висок стабилен ток, изработена от естествен велур. Обувката подчертава и удължава крака. Изчистеният дизайн набляга на облеклото сте, а обувката само завършва оутфита. Моделът се предлага и в черно и изработен от черна естествена кожа.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в бяло, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Тези дамски обувки от качествена естествена кожа притежават всичко необходимо, за да се превърнат в абсолютна класика. Изключително стилен модел, съобразен с най-актуалните модни тенденции. Обувките са перфектният избор за дамите, нуждаещи се от сигурност и удобство в забързаното ежедневие, но и същевременно свикнали да изглеждат зашеметяващо. Моделът се предлага и в таупе и карамел.

Обувки Gido за Пролет 2014Дамски обувки в бежово, изцяло изработени от висококачествени естествени материали. Дамски ежедневни обувки, изработени изцяло от естествена кожа. Лек и удобен, този изчистен модел е подходящ за вашето ежедневие.

Изберете българското!

Очаквайте скоро и колекцията на GIDO за Лято 2014!