Подновете гардероба на половинката си с моделите на Styler

Облеклата Styler са българско производство с високо качество. Подбрахме някои от най-хубавите им модели. Почерпете вдъхновение за подарък за силната половинка.

Връхните облекла този сезон са съсредоточени във вталените сака и наичените спортно-елегантни якета.

Подновете гардероба на половинката си с моделите на StylerЕлегантно мъжко яке Styler. Моделът е решен с двойна яка, външни джобове и скрит малък джоб с цип. Десенът е завършен с декоративни шевове, образуващи различни по големина ромбове. Кройката е леко вталена и предава допълнителна елегантност на фигурата.

Якето е подходящо както за ежедневието, така и за официални поводи в комбинация с риза и по-елегантен панталон. Наичените якета този сезон за хит тенденция при мъжките облекла.


Подновете гардероба на половинката си с моделите на Styler Стилно мъжко палто с леко вталена кройка. Палтото е изработено от топла вълнена материя и е много подходящо за студените месеци на годината.

Моделът е решен с двойна яка и двойно закопчаване с копчета и цип, тази интересна комбинация прави палтото подходящо за съчетание както с елегантни панталони и ризи, така и със спортни панталони или дънки и блузи. Всеки добре изглеждащ мъж има поне едно палто в гардероба, което да му придава мъжествен вид. Кройките при мъжките палта са разнообразни тази година - от строго-елегантни до по-ежедневни.


Подновете гардероба на половинката си с моделите на Styler Тъмно кафяво дълго мъжко яке, изработено от висококачествена еко кожа. Моделът е решен с големи външни джобове в долната част и скрит джоб с цип в горната част, закопчаването е двойно - с цип и копчета.

Кожените изделия никога не слизат от модните подиуми и от гардероба на мъжете. Били те под формата на якета, сака или палта. Този сезон на фокус за изчистените модели, за да се наблегне на самата кожа.


Подновете гардероба на половинката си с моделите на Styler Мъжки пуловер без ръкави Styler. Моделът е решен в цвят графит с широк ластик в долната част. Пуловерът чудесно се съчетава с риза и спортно-елегантен панталон.

Този тип пуловери позволяват по-голяма свобода на стила, т.к. могат да бъдат комбинирани по много различни начини. Вероятността да уцелите цвят, който не отива на пуловера без ръкав е сведена до минимум.


Подновете гардероба на половинката си с моделите на StylerБлуза Styler с дълъг ръкав и яка. Моделът е решен в контрастни сини райета и широки светлосиви такива. Блузата отлично се съчетава с дънки и е подходяща за ежедневието.

Трикотажните блузи са евъргриийнът на блузите при мъжете. Постарайте се да осигурите на мъжа до вас поне една такава. Тя може да се носи както самостоятелно, така и да се комбинира с пуловер без ръкав или друг пуловер.


Подновете гардероба на половинката си с моделите на StylerСемпла мъжка блуза със свободна кройка. Моделът е решен в изчистен цвят визон с V - образно деколте с две декоративни капси. Блузата е апликирана с малка емблема в долната лява част.

Тези блузи са подходящи за есенните вечери, което не ги изключва и от зимния гардероб като долна блуза или в комбинация с друга дреха.


Подновете гардероба на половинката си с моделите на StylerАтрактивна риза в два цвята - тъмно червен и лилаво. Десенът е решен в много ситни райета. За да бъде завършена визията модела е допълнен с джобче в лявата страна.

Ризата е една от най-мултифункционалните дрехи в мъжкия гардероб. Точно този модел припомня онзи мачовски образ от каубойските филми и носи положителен заряд, заради неустоимите си цветове. Може да се комбинира с едноцветни пуловери.


Разгледайте цялата колекция за сезон Есен/Зима 2013-2014 на Styler и изберете най-подходящото за любимия мъж.