Модни тенденции есен-зима 2013/2014: 10 предложения от Shopping Terapia

За всички любители на модата представяме 10 интересни дамски тоалети, актуални за сезон есен-зима 2013/2014.

Моделите можете да купите от онлайн магазин за дамски дрехи и аксесоари Шопинг терапия!

Бъдете неустоимо елегантни и секси с дамска плетена блуза MARINELA. Моделът е изработен от фабрично плетена материя на дупки в стилен черен цвят. Изискан акцент в плетената блуза е поставен чрез златисти копчета, които следват линията на гърба ви. Деколтето на дрехата е овално.

дамска плетена блуза MARINELAдамска плетена блуза MARINELA

Истинска женственост ще струи от вас, ако заложите на дамско палто Жаклин. То е изработено от висококачествен полиестер, примесено с вълнени нишки, подплатено с ватиран хастар за максимален комфорт и топлина. Зимното палто Жаклин ще ви придаде изтънчен външен вид и ще ви пази от студените зимни дни. За бляскав завършек са добавени и фини пайети, с които ще блестите и в най-мрачните зимни дни.

Бъдете елегантна на всеки повод с дамска рокля LEILA. Сивият цвят на модела ще добави доза изящество към стилната ви визия. Дамската рокля е с дълъг ръкав, дълбоко V-образно деколте и набран ефект в долната си част. Разкрийте сексапилната жена в себе си, като съчетаете дамска рокля LEILA със стилно масивно колие и високи токчета.

дамска рокля LEILAдамска рокля LEILA

Ако обичате да подчертавате женствените си извивки, дълга рокля по тялото MARGARITA е вашето решение. Моделът е в сивата гама, разнообразена с геометрични шарки. Ръкавите на роклята са дълги, материята следва линиите на тялото ви, а яката е леко паднала. Лек акцент е придаден с външни шевове в областта на ръкавите.

дълга рокля по тялото MARGARITAдълга рокля по тялото MARGARITA

Ще се сдобиете с ефектна стрийт визия, ако заложите на дамска туника MILEY. Моделът е в сив цвят с ефектна щампа на глава на тигър отпред и отзад. Туниката е с лек паднал ръкав и акцентира върху оголените ви рамене . Материята е лека и пада свободно по тялото.

дамска туника MILEYдамска туника MILEY

Функционалност и нестандартна концепция-това са думите, които описват най-добре дамска жилетка с две лица MILENITA. Моделът е изключително практичен благодарение на двете си лица, които ви позволяват да се сдобиете с три различни визии само с една дреха. Цветът меланж  на жилетката е разнообразен с два черни ципа, а качулката внася допълнителен ефект. Дрехата се притваря с две връвки.

дамска жилетка с две лица MILENITAдамска жилетка с две лица MILENITA

Монохромната гама е изключително актуална тази година. Сдобийте се с модерна визия с помощта на дамска блуза JUST MISS. Моделът е в черно-бялата гама, като допълнителен ефект придава черният надпис отпред, в който две от думите са покрити със сребрист брокат. Деколтето на блузата е овално, а ръкавите са леко стеснени в долната си част. Завършете стрийт стайлинга си, като съчетаете дамска блуза JUST ME с панталон и кецове.

дамска блуза JUST MISSдамска блуза JUST MISS

Дрехите с ефектни щампи са особено актуални тази година. Точно това прави дамска блуза с качулка CHICK изключително подходящ избор за ежедневната ви визия. Моделът е свежа комбинация от елегантен черен гръб и щампа на секси мадама и феерия от цветя.

дамска блуза с качулка CHICKдамска блуза с качулка CHICK

Изисканият стил на звездите вече не е недостижим благодарение на дамска рокля LEONIDA. Подобни модели рокли по тялото елегантно разкриват женствените ви извивки. Монохромната гама на тази рокля я прави още по-актуална. Деколтето на дамската дреха е овално, а ръкавите са дълги.

дамска рокля LEONIDAдамска рокля LEONIDA

Ефектна, оригинална, стилна - все епитети, които описват само малка част от чара на дамска рокля MARISA. Стилът на звездите вече е във вашия гардероб благодарение на тази страхотна рокля с три-четвърт ръкав и овално деколте. Моделът съчетава актуалната тенденция на дрехи в монохромната гама и сладка апликация на пеперуда. Кройката на роклята следва елегантно женствените ви извивки.

дамска рокля MARISAдамска рокля MARISA