Сияен диамантен блясък и свръх лек обем с Nivea Diamond Volume

Сияен диамантен блясък и свръх лек обем с Nivea Diamond Volume Новата серия за коса NIVEA DIAMOND VOLUME с иновативна формула придава на тънката и изтощена коса сияен блясък и свръх лек обем. Поради липсата на обем, тънката коса изисква по-специални грижи. За разлика от повечето продукти за блясък, които не създават допълнителен обем, новите продукти на NIVEA съчетават в себе си формула с фини диамантени частици за неотразим диамантен блясък, като паралелно с това придават на косата свръх лек обем, без да я утежняват. Възвръщат силата й и подобряват структурата , като я укрепват с течен кератин, за да е здрава, силна и готова да посрещне студените месеци.

“Под влиянието на външните условия, например боядисване или редовно сресване, се появяват дефекти в слоя кератин в косъма и той се накъсва. В резултат на това светлината не се отразява оптимално от косата и тя изглежда изтощена и без блясък”, казва експертът д-р Сорс. Компонентите на кератина в новата формула са идентични на тези в естествения кератин в косата, което ги прави особено ефективни. NIVEA DIAMOND VOLUME шампоан и балсам с фини диамантени частици и течен кератин изглаждат повърхността на косата от корените до върха.

Сeрията се състои от 4 продукта: NIVEA шампоан за коса DIAMOND VOLUME, NIVEA бaлсам за коса DIAMOND VOLUME, NIVEA пяна за коса DIAMOND VOLUME и NIVEA лак за коса DIAMOND VOLUME.

Леката формула на NIVEA шампоан за коса DIAMOND VOLUME с диамантени частици и течен кератин придава на косата така желания обем и диамантен блясък.

NIVEA бaлсам за коса DIAMOND VOLUME идва на помощ на шампоана, като усилва действието му, допълнително подхранва косата и прави разресването й лесно като детска игра. Леката, същевременно подхранваща формула подсилва и изглажда структурата на косъма и косата отново е здрава и силна.

Сияен диамантен блясък и свръх лек обем с Nivea Diamond Volume Сияен диамантен блясък и свръх лек обем с Nivea Diamond Volume

NIVEA пяна за коса DIAMOND VOLUME с 24-часова фиксация е подходяща за придаване на бляскав и непокорен вид, с формула, активираща се от топлината и караща косата да приема ударна доза витамин B3 и про-витамин B5, така необходими за здравия й вид. Допълнителният обем е налице, а диамантеният блясък се вижда от далече.

NIVEA лак за коса DIAMOND VOLUME придава завършен вид на всяка една прическа, прави косата лека, бляскава, като гарантира супер силна 24-часова фиксация. Идеален за дамите, които не търпят хаос в косите си.

Сияен диамантен блясък и свръх лек обем с Nivea Diamond Volume Сияен диамантен блясък и свръх лек обем с Nivea Diamond Volume

Освен с DIAMOND VOLUME NIVEA ще изненада своите почитателки и с обновената серия DIAMOND GLOSS. Новата формула с фини диамантени частици придава на косата уникално силен блясък и осигурява интензивно подхранване. Шампоанът и балсамът подобряват отразяването на светлината от косата и я правят неповторима на допир. Стилизиращите продукти NIVEA DIAMOND GLOSS придават на косата мека фиксация за целия ден, без слепване.