Колекция на Rifle пролет-лято 2013

Италианската марка Rifle се предлага в повече от 600 магазина в Италия. У нас Rifle се представлява от верига магазини Tempo Casual.От създаването си през 1958 до днес Rifle пренася през годините традицията на качеството,което съчетава с иноватовност и нестандартни идеи.

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

“Мисията“ на Rifle е да създава и продава дънкови облекла за ежедневието. Новите колекции се разработват изцяло в центаралата на Rifle в Барберино ди Муджело(Флоренция ) Италия. Производството е предимно в Италия, Далечния Изток, и Средиземноморския регион.

Италианският символ на дънките навършва 55 години.

Марката, която десетилетия наред беше символ на модата и бунтарството в България, днес вече е част от ежедневието ни и само напомня за романтичното минало. RIFLE е част от всички големи икономически и културни революции в края на века, даващи основа на новото хилядолетие с опита и надеждността, извоювани до сега.

Модерна и търсеща различното, марката Rifle се отличава с качество на изработката на денима, стилни линии и силуети и много динамика.

ДЕНИМЪТ ПРИ МЪЖЕТЕ

Материите и линиите са изчистени при класическите модели дънки, като е наблегнато на ръчно положените ефекти, а при новите линии има повече игра с материи и изтърквания. Класически, меки форми и много тесни модели се сливат в наистина страхотен микс, съвсем ественствено при марка с такава енергия като Rifle.

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

Цветовете при мъжете

Характерните, традиционни модели на Rifle този сезон са с нов, свеж привкус. Наблюдаваме особено внимание към детайлите – всяка дреха е задължително много удобна, с висококачествена изработка и материи. Моделите дънки с 5 джоба представят най-доброто от техниката за оцветяване и тониране на Rifle. Предложенията за бермуди на Rifle са разнообразни и комбинират различни стилове и материи – актуалната в момента кройка слим – стеснени в коляното или удобните класически свободни къси панталони в предложения от деним, памук или комбинации с лен. Материите тук са от предварително обагрени нишки, с десени на райе или каре, което варира от най-ситно до много рехаво. Имаме и тъкани, частично боядисвани след като са изтъкани.

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

Пико-материите и жарсето са от ествествени материали, което още повече увеличава удоволствието при носене, особено тази колекция – леки материи, в разнообразни светли нюанси – едноцветни или шарени. Т-шъртовете имат леки графики и щампи, или апликации от контрастиращи материи. Цветовата гама е голяма, но въпреки това бялото е най-добре представено в естествените материи – памук и лен в съчетания. Класическото за лятото небесно синьо е развито в различни нюанси, докато пастелните тонове като лилаво, зелено и морско синьо са освежени чрез контрастни избелвания или оцветявания.

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

ДЕНИМЪТ ПРИ ДАМИТЕ

В общи линии дамската колекция е на принципа “Широко или тясно, няма значение, важното е да стои добре”. Основният акцент е в детайлите и различните кройки: от удобните за ежедневието модели през агресивните супер-тесни кройки, стигайки до ултра-модерни силуети за най-смелите. Всички модели са изработени от ластични тъкани и леки материи, в които се усеща силна деним-концепция, съживена от ръчно-положените ефекти, с които всеки чифт става уникален.

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

Цветовете – Много цветна колекция, обогатена от разнообразни материи, кройки и нюанси. Ключовата концепция е в най-смелите модели, при които ясно се вижда играта на цветове и обеми. При панталоните кройката отново е тясна, тип цигара, а моделите са много удобни за носене и подчерават силуета заради ластичните нишки в тъканите – от сатен до памучен габардин. материите са 100% натурални– отново различни съчетания на памук и лен, допълват цялостната концепция на по-свободните и меки силуети.

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

Еластичните материи с контрастни ефекти или от жакард маркират изчистения и практичен силует на градската мода. Ризите са супер-женствени, с намачкан ефекти. Материите, които Rifle използва тук са лек памук, вдъхновение от Индия с бродерии и апликации от кристали.

Колекция на Rifle пролет-лято 2013

Дамската линия придобива своята завършеност с ефирните туники, топовете с голи рамене и леките, летни рокли от вискоза. Цветовете, разбира се са свежи и ярки, от чисто бяло в комбинация с деликатните пастелни тонове до по-ярките и смели цветове – коралово, кобалтово синьо, наситено зелено, тюркоаз .