Slazenger - спортни стоки с доказано качество

Slazenger е британска марка за спортна екипировка, продавана по целия свят.

Основана е през 1881 г., а корените и могат да се търсят още в далечната 1810 г. и днес е едно от най-старите имена в сферата на спорта, оцеляло във времето.

Slazenger - спортни стоки с доказано качествоПрез годините брандът е произвеждал и предлагал разнообразни стоки - от тенис ракети и спортно облекло до принадлежности за голф и пушки. Но може би най-смелото им решение е да се впуснат в производството на топки за тенис и износа им по целия свят.

Slazenger са основен спонсор на шампионата Уимбълдън от 1902 г. и към момента имат сключен договор до 2015 г., което го превръща в едно от най-дългите непрекъсвани спонсорства в историята въобще.

Много известни състезатели в различни спортове - тенис, крикет, хокей, бадминтон, плуване - залагат на разнообразието от стоки на Slazenger при избора си на екипировка.

Slazenger - спортни стоки с доказано качествоSlazenger - спортни стоки с доказано качество

И вие можете да се доверите на качествените спортни обувки на Slazenger, както го правят спортистите от световна величина!

Slazenger - спортни стоки с доказано качествоSlazenger - спортни стоки с доказано качество

Широка гама спортни стоки и аксесоари с марката Slazenger могат да бъдат открити и поръчани онлайн на адрес mybestwear.com - дрехи, маратонки, чорапи, бельо, топки за тенис, мрежи, ръкавици, ракети, раници, стикове за голф, бански костюми, очила за плуване и много други принадлежности за дами, господа и деца.