Избягвайте тези 4 типа мъже

Избягвайте тези 4 типа мъже

Много жени не могат да прекратят връзката си, дори и ако са нещастни в нея. Връзка, която не е щастлива от самото начало, няма да стане по-хубава след няколко месеца, ето защо е добре да избягвате няколко типа мъже, с които нямате бъдеще.

На първо място са женените. Те ще направят всичко, за да ви убедят, че не искат съпругата си и ще я оставят заради вас. Дори и ако му повярвате, не оставяйте с него, докато той все още е женен. Преустановете отношенията си навреме.

Бившият на приятелка е втората забранена зона за флирт. Ако става дума за гадже отпреди години, към когото тя няма никакви запазени чувства дълбоко в себе си, може й да се получи нещо. Убедете се, че приятелката ви не изпитва нищо към него преди да започнете каквито и да било отношения. Ако той все още е нейната голяма любов, бягайте далеч, защото приятелството винаги е по-важно от една връзка, особено тази, чиято бъдеще е несигурно.

Вашият бивш също не е за пренебрегване. Щом вече не сте заедно, значи е имало причина за това. Ако има радикална промяна в него или във вас, има шанс нещо да се промени, но ако всичко е постарому, връзката ви ще завърши като първия път.

Мъжете, който още обичат предишната си приятелка са причини за много разбити женски сърца. Лесно можете да разберете дали избраникът ви още таи скрити желания за бившето си гадже. Обикновено такива мъже или много говорят за нея или изобщо избягват темата. Защо искате да сте с някого, който е с вас, само за да забрави миналото си.

Източник: БГНЕС