Грим в морски нюанси

Сенките за очи в синьо освежават лицето и придават особен блясък на очите. Въпреки това някои нюанси по-добре отиват на русокоси, отколкото на брюнетки. Ако вие сте една от онези, които искат да експериментират с морската палитра, имайте предвид, че цветовете от най-светлото синьо, тюркоазено, по-тъмно синьо, до най-тъмно синьо, са хит това лято и прекрасно се комбинират с останалия грим.

Грим в морски нюанси

Тъмносините сенки за очи помагат на русокосите дами, като им придават нотка на свежест и елегантност. През деня на миглите си блондинките може да сложат само тъмносиня спирала. А страхотен ефект ще постигнат, ако облекат модерни тениски в морски стил.

Грим в морски нюансиТюркоазените нюанси отлично отиват на дамите с коса в цвят на кестен, лешник или шоколад. Тюркоазеният грим е подходящ за вечер, като се уплътни с черна спирала. Ако носите тюркоазени бижута очите ви ще бъдат истински акцент.

Тъмните цветове отиват на червенокосите. За тях са резервирани сенките в тъмно синьо, защото така облекчават вече натрапчивия червен цвят на косата. Необходимо е вечерно време да комбинирате тъмните сенки със зелен или сив цвят, а за през деня се препоръчва синя или тюркоазенна спирала.

Грим в морски нюансиСветлосините сенки отиват на всички жени, независимо от това какъв цвят коса имат. Особено открояващи са за чернокосите, защото така придават по-нежен вид на лицата им. Ако искате да акцентирате очите, използвайте син или черен молив. БГНЕС

Грим в морски нюанси

Грим в морски нюанси