Как да изглеждате добре на снимки - ето няколко съвета

Завиждате ли на хората, които са фотогенични по рождение и винаги излизат добре на снимки ? А дали те просто не използват някои трикове, за да изглеждат добре пред фотообектива ? Ние ви предлагаме няколко съвета, с помощта на които ще изглеждате по-добре на снимките.

Обърнете се на дясно
Според изследване на университета Wake Forest, лявата част на лицето ви е по-секси. Учените установили, че лявата буза показва повече емоция, което хората намират за по-привлекателно. Като се обърнете леко на дясно ще покажете повече от лявата си буза на снимките.

Обърнете внимание на светлината
Ако светлината идва отгоре, ще имате сенки под очите и носа. Старайте се да избягвате това и за всеки случай можете да вдигнете леко брадичката си, за да избегнете всякакви сенки.

Изглеждайте по-високи
Можете да надхитрите фотоапарата и да изглеждате по-високи и слаби. Стойте изправени и се завъртете леко на една страна, така че едното рамо да е по-близо до фотоапарата. Гледайте към обектива. Ако сложите ръце на ханша, талията ви ще изглежда още по-тънка.

Отървете се от двойната брадичка
Пазете се от ниски фотографи! Ако обективът е под нивото на очите ви ще изглежда че имате двойна брадичка. Обективът трябва да бъде на нивото на очите или над тях.

Усмихвайте се
Забравете лошото настроение когато ви снимат. Всеки човек е по-привлекателен, когато изглежда щастлив. И не на последно място бъдете естествени !

Фото © Benjamin Miller