Новата колекция бельо SLOGGI – невидима и цветна

Силвия Тодорова

Новата колекция бельо SLOGGI – невидима и цветнаТова, което жените искат и мъжете предлагат, не винаги съвпада. И все пак между едните и другите има нещо много общо и всичко започва с . . . бельото. Съвместно с независима маркетингова компания неотдавна sloggi разработи индексът sloggi Global Feelgood Index, който отразява чувството за емоционален комфорт на хора от различни страни: Франция, Холандия, Дания, Германия, Великобритания, Италия, Китай и Тайван. Проучването дава информация за това от какво хората в Европа и отвъд океана смятат, че се нуждаят, за да се чувстват добре. И жените, и мъжете, включили се в изследването, посочват дрехите и особено бельото, което поставят в топ три по важност за своето удобство и добро настроение. А последното е особено важно през пролетта, когато положителната енергия може да се използва по безброй начини.

Жените изненадват с цветно невидимо бельо

Пролетта оцветява света в ярки цветове. И докато природата се събужда за нов живот по-красива, всяка жена копнее да направи същото. Отминаха дните на черното, бялото и сивото – светът и жените искат цветове. Сега!

Новата колекция sloggi Light за пролет-лято 2012 предлага на дамите точно това. Бельото е невидимо дори под плътно прилепнали дрехи благодарение на лазерната технология за изрязване. Цветовете обаче са тези, които издигат невидимото бельо до нови фешън висоти. Сериите Light Cotton и Light Lace Flower са в цветове на норка, метличина и различни нюанси на розовото.

Новата колекция бельо SLOGGI – невидима и цветна

Фактът, че бельото е в свежи пролетни багри и е практически невидимо, без да оставя следи под дрехите, гарантирано ще създаде игриво и весело настроение на жените. Изборът на модели е голям – стринг, танга, хипстер, както и сутиени с или без push-up ефект. Разнообразието от цветове, кройки и материи, създава големия невидим кръг на sloggi, който свързва жените по света. Също като букет с напъпили пролетни цветя, тези модели са перфектният начин за представителките на нежния пол да посрещнат по-красиви и радостни пролетта.

При мъжете нищо не остава скрито. . .

Десетилетия наред жените са намирали извинения за мъжете, които са облечени лошо и са ги оправдавали дори само поради факта, че са мъже. Но днес нещата не стоят така. Тазгодишно изследване за най-добре облечените мъже, проведено в САЩ, сочи, че добре облечените мъже се справят по-добре с взаимоотношенията. Според изледването много жени не отиват на втора среща с мъж, който не се е облякъл добре за първата среща. Освен това добре облечените мъже са смятани за по-уверени (67%), по-успешни (55%), по-изискани (38%), по-умни (35%) и по-секси (30%).

Новата колекция бельо SLOGGI – невидима и цветна

Всъщност въобще не става дума само за дрехите. С добрия си външен вид мъжът изпраща към жената сигнал, че държи положението под контрол. А самият факт, че един мъж полага усилия да изглежда добре, е знак за това, че според него жената си заслужава усилията му. Но дори и да е направил всичко както трябва, за да изглежда добре, мъжът отново ще бъде подложен на тест. След като жената е харесала чувството му за стил, тя няма да си отдъхне, докато не задоволи любопитството си във всеки един аспект по отношение на мъжа. И в един момент тя определено ще стигне до всичко, което е било скрито, в това число и до мъжкото бельо.

В един идеален свят то е подбрано според костюма, ризата, дънките и т.н. Но ако за дънките или новия си костюм мъжът може винаги да поиска съвет от консултанта в магазина или колегата си, той често се чувства напълно самотен, когато става въпрос за избора на перфектното бельо. Така че от решаващо значение за мъжете е, да могат да се доверят на марка, която да им осигурява всеки път перфектно бельо без да жертват комфорта си.

Новата колекция бельо SLOGGI – невидима и цветна

Факт е, че когато мъжът намери точното бельо, той би си го купувал отново и отново. И sloggi има привилегията да изпълнява тези изисквания от десетилетия. Разполагайки с доверието на своите лоялни клиенти, марката непрекъснато развива своите колекции според нуждите на мъжете, включвайки различни опции от по-ярки и спортни до по-дискретни бизнес модели.

Без да изневерява на високото качество и перфектния външен вид, с които марката е известна, този сезон sloggi предлага на мъжете завладяваща комбинация от цветове. Голямо цветно разнообразие предлага серията sloggi’s Rainbow. Всеки мъж в даден момент е добре да заложи на своя индивидуализъм и да си осигури чифт sloggi’s IQ. От друга страна, естествените материали са също толкова важни, колкото доброто прилепване и функционалност. Затова sloggi’s Basic Contrast залага на усещането за свобода също като удоволствието от една приятна разходка сред природата било на Марс, на Венера и най-вече на планетата Земя.

Снимки:

  1. sloggi women Myday

  2. sloggi women Light

  3. sloggi men Rainbow

  4. sloggi men Basic Contrast

Фото: © sloggi