Видове мъже

Видове мъжеТиранинът – това е мъж с много труден характер. Обикновено е възпитан в аристократично – консервативен стил или в още по – лошия случай няма никакво възпитание. Според него домакинската работа е изцяло задължение на жената, независимо, че работното им време е еднакво. Смята за нормално след като се прибере вкъщи да бъде посрещнат с подредена маса, готово ядене... Дрехите за утрешния ден да стоят изгладени и готови само да ги облече... Макар че може би обича жена си, това би си проличало единствено в случаите, когато съпругата му е достатъчно болна, за да не може да изпълнява задълженията си. Погледнат отстрани изглежда така все едно за всеки комплимент, който би дал на жена си трябва да плаща. Скъпи се за похвали, но често може да го чуете да критикува половинката си за приготвеното ястие, при все, че на вас ви се струва перфектно сготвено.

Видове мъжеЛепката – този тип мъже обикновено са с ниско самочувствие и малък опит сред жените. Имат романтична душа и обичат много, толкова много, че чак могат да ви задушат с любовта си. Звънят ви по всяко време, стремят се да са до вас всяка минута, след работа това ще е първото лице, което ще видите да ви чака пред вкъщи. Смята за нормално да присъства до вас дори, когато се срещате с приятелки и той е единственият мъж на масата. Макар че това обсебване е дразнещо, в замяна на това той е винаги готов да ви помогне, на драго сърце би свършил домакинската работа вместо вас, само и само да го обичате.

Видове мъжеРевнивецът – това е невероятна комбинация между мъж – тиранин и лепка. Следва ви по петите, проверява телефонните ви разговори, следи до минутка кога сте се прибрали от работа, на парти ще ви гледа убийствено ако разговаряте с някой от колегите му, а задължително след това ще ви чака скандал ако не дай Боже сте решили да танцувате с някой от колегите му. Най – вероятно при въпрос как би проявил обичта си към вас няма да може да отговори. В същото време, прикрива ревността си пред другите достатъчно добре, така че ако споделите пред някой за ревността му няма да ви повярва.

Видове мъжеЖенкарят – Този тип мъже нямат нужда от описание. Независимо колко хубаво и добро е момичето, с което са в момента, това не пречи във всеки един момент да поглеждат «настрани». Забавни, с чувство за хумор и невероятно отношение към нежния пол, те могат да ви накарат да се почувствате най – прекрасната и желана жена на света... докато не решат да завладеят нечие друго сърце.

Перфектният съпруг – този тип мъже за дълго могат да бъдат определяни от околните като женкари и бохеми, но кръшкат до момента, в който не намерят идеалната жена. Видове мъжеБогатият им опит сред жените ги прави чудесни компаньони, защото знаят добре кое се харесва на жените. В същото време имат достатъчно много преживявания с противоположния пол, за да решат, че точно вие сте жената на техния живот, а също и че ще сте единствената от тук нататък. Не смятат домакинската работа за женска, с него ще е лесно да разпределите отговорностите по равно. Отговорни и обичащи, те ще ви целуват със същата нежност и страст дори след 50 години брачен живот.