Подари си щастливо утро... дори, когато става въпрос за ходене на работа

* Пет съвета за слънчево и щастливо утро в мъгливите зимни дни!

Подари си щастливо утро1. Подберете подходяща мелодия за алармата на телефона си. Нека е нещо весело, което ви напомня за хубави моменти, да е достатъчно раздвижено, за да не ви унесе в блажен сън отново... Продължете с музиката и след като станете. Не се залепяйте за телевизора, нетърпеливи да чуете какво ново се е случило в света, докато сте спали. Обикновено не се съобщава за хубави неща.

Пуснете любима песен, любима група или изпълнител, насладете се на музиката, докато се обличате, гримирате... А защо не така, че и съседите да разберат, че тръгвате за работа!/Не забравяйте слушалките, докато пътувате в градския транспорт. Така ще се спасите донякъде от кошмарното пътуване или ще го направите малко по – поносимо./

2. Запасете се с „щастлива” храна. Един банан, парче шоколад, а защо не и сладолед ще ви накарат да се почувствате добре въпреки ранния час. Някога да сте виждали някой, който яде горните три храни и да изглежда тъжен?/Вместо да се тревожите за диетата си, помислете в кой фитнес клуб да се запишете./

Подари си щастливо утро3. Станете по – рано, пригответе лека закуска за вас и партньора си. Събудете го с целувка и направете старта на поредния работен ден по – интересен... Вие знаете как!

Обсъдете плановете си за деня заедно, а също и къде ще идете за уикенда. Направете утрото вълшебно и за двамата!

4. Изберете „ слънчева” дреха, нещо, което обичате, чувствате се удобно и ви стои неотразимо! Проклетото задължително строго официално облекло... Ако не може да го избегнете – сложете весел аксесоар към него или в най – лошия случай ако нищо не се връзва към скучната дреха, изберете предизвикателно бельо, за което ще знаете само вие... и партньорът ви.

5. Станете с няколко минути по – рано, за да не се налага отново да се обличате с максимална скорост, за да не закъснеете за работа! Затова пък не превръщайте лягането след полунощ в навик! Оставете забавленията и срещите с приятели за почивните дни! И за да имате време да изпълните горните три съвета ще е нужно да спазите този!