NIVEA Intimate DOUBLE EFFECT – интимна хигиена и гладко бръснене



NIVEA Intimate DOUBLE EFFECTИнтимната хигиена е сред обичайните ритуали в ежедневните разкрасяващи процедури на жените. За ралика от грижата за лицето и тялото, обаче, интимната хигиена обикновено се свързва с кратко действие, част от взимането на душа.

Интимната грижа рядко става обект на разговор с приятели или партньора, но е неизменна част от усещането за сигурност и спокойствие, което дава личната хигиена. Чувството на свежест и чистота „там долу” трябва да е приоритет и сутрин, и вечер. Различните части на тялото могат само да спечелят от продукти, специално разработени за тях. Защо тогава да не посветим и специален лосион за интимните ни части? Нали не използваме шампоан, за да измием лицето или балсам, за да поглезим краката си?

Продуктите от серията NIVEA Intimate са напълно подходящи, за да бъдат ежедневна част от ритуала, свързан с хигиената и красотата. Те оставят чувство за женствена свежест и чистота на интимните зони, осигуряват допълнителна доза сигурност и самочувствие.

Деликатната почистваща формула е съчетание на внимателно подбрани естествени съставки като Алое Вера и лайка, познати със своите успокояващи функции. Съдържащата се в продуктите NIVEA Intimate млечна киселина допринася за поддържане на хармоничния баланс на pH на деликатната и чувствителна интимна зона. Всички продукти са гинекологично, дерматологично и клинично тествани към най-високи стандарти, не съдържат алкални сапуни и оцветители.

NIVEA Intimate DOUBLE EFFECT

Новата мода - интимните прически с NIVEA Intimate DOUBLE EFFECT

NIVEA Intimate DOUBLE EFFECTПоддържането на гладко епилирано тяло, особено в областта на бикините, е неразделна част от разкрасителните процедури на всяка жена. В последно време все по-актуална става темата за модни интимни прически и форми. Сред по-известните са мустачки, Американка, сърце, по френски, триъгълник. Да не забравяме и класическата „бразилска”. Слуховете за специално „интимно фризирани” звезди превръщат стайлинга на интимните зони в официална тенденция.

NIVEA Intimate DOUBLE EFFECTКаквито и да са вашите предпочитания, интимният стайлинг никога не е бил на по-голям фокус. На пазара съществуват много продукти за бръснене, които да ви помогнат да бъдете актуални. Но NIVEA Intimate DOUBLE EFFECT е първият сред интимните почистващи лосиони, който съчетава няколко ползи и функции. Създаден специално за почистване на интимната зона, той се разпенва нежно и подсигурява гладкото бръснене на бикини линията.

Един продукт, който покрива две напълно различни нужди е значително улеснение в ежедневието на жената. Деликатен комфорт, свежест и чувство на копринена мекота - всеки ден.

NIVEA Intimate DOUBLE EFFECT

NIVEA Intimate DOUBLE EFFECT
Деликатно почистване и бръснене.

NIVEA Intimate DOUBLE EFFECT е първият лосион за интимна хигиена, който е подходящ и за бръснене на интимните зони. Интимните прически стават все по-актуална тема за модерните жени, а не са малко и тези, които сменят различни форми според случай и настроение.

Почистването на интимните зони трябва да е неразделна част от ежедневната хигиена, а сега вече можете да го имате в комбинация с богата пяна. NIVEA Intimate DOUBLE EFFECT подсигурява по перфектен начин интимните зони, за да бъдат защитени и готови за бръснене.

Формулата с масло от авокадо и естествена млечна киселина е с pH за интимните зони.

NIVEA Intimate DOUBLE EFFECT

NIVEA Intimate Измиващ лосион NATURAL
Свежест & чистота. Естествена грижа.

Модерният живот е стресиращ и напрежението се отразява на всяка съвременна жена. NIVEA Intimate NATURAL осигурява грижа и чувство за естествена красота - всеки ден. С NIVEA Intimate NATURAL интимните части на жената са свежи, чисти и здрави.

Серията NATURAL включва лосион и почистващи кърпички с екстракт от лайка, бизаболол и млечна киселина, които подсигуряват чистотата и грижата винаги, когато и където има нужда.


NIVEA Intimate DOUBLE EFFECTNIVEA Intimate Измиващ лосион SENSITIVE
Нежно почиства и успокоява.

Чувството за комфорт е необходима част от цялостното усещане за красота. Лосион NIVEA Intimate SENSITIVE е специално разработен за деликатно почистване на чувствителната кожа на интимните зони и може да се използва като ежедневна част от хигиената.

Серията SENSITIVE се състои от лосион и кърпички, съдържащи алое вера, успокояващ пантенол и млечна киселина. Продуктите осигуряват изключително деликатна грижа и свежест на интимните зони.

 

Снимки: NIVEA