Грижи за краката според лунните фази

Мондите аксесоари за коса за пролет-лято 2010 Краката на човек се нуждаят от специално внимание и грижа, защото се явяват нещо като дистанционна точка въздействие на области, разположени из целия организъм. На тях може да се влияе с помощта на масаж на рефлекторните зони на стъпалата.

За да се почисти организма от шлаките, да се премахнат възпаления или мускулно напрежение трябва да се направи масаж на стъпалата, свода, глезените, и рефлекторните зони и точки по стъпалата при намаляваща Луна в знаците на Дева, Близнаци, Стрелец.

За усилването на процеса по възстановяване на функциите на организма масажирайте краката и рефлекторните точки на стъпалата при нарастваща Луна в същите знаци на Зодиака.

За усилване на възстановителните функции на организма масажирайте краката и рефлекторните точки, при нарастваща Луна в тези зодиакални знаци.

Мондите аксесоари за коса за пролет-лято 2010 Отново при нарастваща Луна е полезно да правите вана за краката от отвара от лайка, ленено семе (2 супени лъжици на литър вода).

В китайските традиции масажът на краката се прилага с профилактична и лечебна цел. Определят го като "да направим краката щастливи". Но така "щастлив" става и целия организъм.

А ако любими хора масажират краката си в подходящото време, то това не само помага на физическото състояние, а и подобрява взаимоотношенията им и взаимното разбиране.

Вана на краката при намаляваща Луна в знаците Дева, Близнаци и Стрелец с добавена отвара от кора на дъб, направена в продължение на 20 минути ще ви избави от прекомерно изпотяване на краката. Повишеното изпотяване предразполага към изстиването им, появата на ожулвания и гъбички, както и други заболявания.

Мондите аксесоари за коса за пролет-лято 2010 Заздравяването на нокътното легло, премахването на брадавици по стъпалата, мазоли, лечение на гъбички по ноктите и други гъбични заболявания трябва да се извършва при намаляване на Луната в Близнаци, Дева и Стрелец.

Вани за ръце и крака
Ваните могат да се правят с отвари от различни билки ( в зависимост от целта, която искате да постигнете). Особено действащи при намаляваща Луна са солените бани за ръце и крака. Те с вода с приятна температура, отнемат умората. Те са полезни за снемане на емоционалното напрежение и избавянето от негативни емоции.

Продължителността на тази процедура не бива да е повече от 9 минути, иначе човек може да загуби и част от необходимата му енергия, и да усети пристъп на слабост.


Козметиката.com