Бохемите ще спасят света… или поне вас

Емил Арабаджиев

Бохемите ще спасят света… или поне вас  Работа, задължения, отговорности, ограничения, а животът отминава. Тази простичка истина е известна на всеки, но малко са тези, които превръщат радостта от съществуването в житейска философия.

Бохемът е рядка порода, защото, за да се титоловаш така се изискват качества и определени обстоятелства: Като начало бохемът има вроден талант да се забавлява. Притежава лек и приятен характер и общителност. Ерудиран е и с рафинирани обноски.

Той е почитател и познавач на класните питиета и храна. Винаги знае кои са най-новите и най-добрите места за развлечение и е на ти с персонала. За него винаги се намира маса и билет за ложата. Познава много хора и много хора познават него. Флиртът е неговият спорт, а чашата шампанско - ежедневие. Често още на младини разполага с готови финанси, които го освобождават от бремето да работи за прехрана и може да си позволи да се отдаде на живот до 40.

Бохемите ще спасят света… или поне вас  Бохемът се отличава и с начин на обличане.

Всъщност дрехата е отличителният му външен знак, затова изключително държи на нея. Принципно обича лукса и го ползва в различни форми - по-пищни и показни или по-прибрани. Можете да го видите и в костюм и в спортно облекло, но задължително класни. Държи на качествените марки и никога, никога не би изневерил на това правило. За него е въпрос на имидж да е с гардероб от последния сезон – иначе просто няма как да изпълнява функциите си на неформален ментор в модата. Защото няма типаж, по-тясно свързан с общественото мнение - той го определя и в същото време сам се моделира според него. Личността, която придава цвят на светските събития, винаги знае как да блесне и как да направи впечатление по най-добрия начин.

Едно послание от фирма която създава лукс в БГ Денил към тъжните млади хора – животът не е само фитнес, политика, работа. Дори да нямате наследствен милион, това не пречи поне да се опитате да живеете живот, в който вълнуващите преживявания са повече. Забавлявайте се, бъдете красиви и безгрижни и всичко, за което се борите с толкова усилия, ще дойде по-лесно. Бохемският живот може да не спаси света, но поне ще го направи по-хубав. Което си е истинско спасение.

Диригентът на фешън индустрията Емил Арабаджиев заедно с брат си Младен Арабаджиев е собственик и създател на компанията Денил. Създава характера и философията на марката. Един от първите хора във фешън индустрията, който започна дискусия по темите на модата и създаде собствена медия – онлайн списание за мода на www.denyl.com