Дамските обувки - секс на токчета?

Дамските обувки - секс на токчета Издължен крак, вирнато дупе, изправени рамене, повдигната брадичка – тази елегантна женственост не е присъща само на балерините. Високият ток извайва тялото като красива статуетка. Петата е повдигната от древността насам – хилядолетия пристъпването на пръсти се е считало за еротично, красиво и съвършено.

Днес подметките с височина XXL продължават да са гореща тема и да бъдат обект на сексуални фантазии. Жената на токчета поражда различни асоциации - тя е лошо момиче, което омагьосва мъжете, може да е тиранична или покорна, да се променя - според стила на тока и обувката. Във всички случаи демонстрира желание да се забележи и хареса. И една любопитна подробност - д-р Мария Черуто от университета във Верона установила, че токчетата подобряват оргазма. Тя изследвала 66 жени на възраст под 50 години като използвала специални електронни устройства, с които измерила активността на "мускулите на удоволствието" и установила, че когато стъпалото е под определен ъгъл, тези мускули са силно стимулирани.

Дамските обувки - секс на токчета Обувката е най-разработваният продукт на света. Като разнообразие дори дънките не могат да бъдат конкуренция.

Новите модели впечатляват с въображението на дизайнерите. Разнообразието на материалите и ергономичността на конструкциите правят тази част от тоалета истински важна. Именно обувките превръщат жената в звезда или поне й придават повече блясък. Това го знаят и известните – точно високите токове са най- важното в стайлинга на звезди като Сара Джесика Паркър, Пенелопе Крус, Блейк Лайвли, Лейди Га Га...на практика на всички дами, които са успели да извоюват място в съзнанието на по-голяма част от мъжкото (и дамското) население.

Дамските обувки - секс на токчета Токовете в новите колекции наподобяват благородни метали, те са напълно прозрачни, скосени навътре или вирнати навън, за някои случаи трябва да са раздвоени, дори да образуват овал. Въпреки че са остри като иглички и свръхвисоки, те са много удобни със специално изчислената извивка на ходилото. Интересни са обувките тип римски сандали, които завършват над глезена. Класиката – камъни, пайети, токи, джуфки е интерпретирана по нов начин, пречупена през светогледа на красивата жена. Цветовете са неочаквани и различни.

SEX на токчета!