Как да намалим обиколката на тялото си и да премахнем целулита в домашни условия

TriPollar POSE - намаляване обиколката на тялото си и да премахнем целулита в домашни условия Отпуснатата кожа, мастните депа и целулита са най-често срещаните естетични проблеми за много хора по целия свят. Някои смятат, че това е козметичен въпрос, но за справяне с целулита, формата на тялото или стягане и тонизиране на кожата са необходими много грижи и постоянство.

Клиничните проучвания показват, че независимо от способността на повечето хора да намалят количеството мазнини, те не могат да контролират тази редукция в точно определени зони (корем, седалищни части, бедра и др). Дори специфичните физически упражнения за стягане на някои от проблемните зони могат да подобрят мускулния тонус в тази област, но да не намалят упоритите мастни отлагания, към които са фокусирани.

Представянето на TriPollar ™ технологията (трето поколение технология, базирана на радиочестотните процедури) вече преобрази живота на милиони мъже и жени, чрез тонизиране и стягане на стареещата и отпусната кожа. Тази клинично доказана технология се използва успешно във физиологични и естетични клиники, а сега е достъпна и за домашна употреба.

Клиничните изследвания доказаха ефикасността и безопасността на TriPollar™ процедурите за всички типове кожа и цвят. TriPollar™ технологията доставя незабавни и дългосрочни резултати за една по-стегната и гладка кожа без инжекции, операции и дълго време на възстановяване.

TriPollar POSE - намаляване обиколката на тялото си и да премахнем целулита в домашни условия TriPollar ™ POSE ™ е най-иновационният и неинвазивен, клинично доказан метод за премахване на целулита в комфорта на собственият Ви дом. TriPollar ™ POSE ™ действа на целулита като насочва пряко топлина върху мастните клетки в специфичните проблемни области. TriPollar ™ POSE ™ нагрява мастните клетки дълбоко в кожата (хиподермиса), ускорява освобождаването на течна мазнина и незабавно намалява техния размер. В същото време, чрез контракции на колагеновите фибри, кожата се възстановява във форма близка до първоначалната, а увеличаването скоростта на производството на колагеновите влакна осигурява дълготрайни резултати за една по-гладка и стегната кожа.

TriPollar ™ POSE ™ също така е и перфектният начин за възстановяване на кожната еластичност в коремната област, стягане на отпуснатата кожа в резултат от голяма загуба на тегло или бременност. Технологията фокусира топлина в дермалния слой, предизвиквайки свиване на колагеновите влакна, което води до незабавно подобрение и стягане на кожата. В рамките на по-продължителен период нагряването на определени области стимулира метаболизма на фибробластите и производството на нов колаген, водeщо до по-плътна, по-гладка, по-очертана форма, външен вид и текстура.

TriPollar ™ POSE ™ може да се прилага за:

- Свиване на мастните клетки
- Намаляване на обиколките на корема, ханша и бедрата
- Редуциране на целулита
- Подобряване на текстурата и стягане на кожата


TriPollar ™ POSE ™ ви дава неинвазивно, ефективно решение за много естетични проблеми по вашето тяло. След режим на терапия, състоящ се от 2 – 3 двайсетминутни процедури на седмица върху проблемните области, за 6 – 8 седмици ще даде незабавни и дълготрайни клинични резултати, с които ще се гордеете!

Вижте още: Процедура против бръчки в домашни условия