Капучино пият хората с нежни души, а еспресото е предпочитано от педанти

Знаете ли че в зависимост от това какво кафе пиете се определя вашия характер и навиците ви. Какво кафе обичате да пиете? Домашно, турско кафе, със захар или без, еспресо или капучино, с мляко или без мляко. Според учените, изборът на кафе недвусмислено определя характера, но заключенията са различни когато става въпрос за пола.

Капучино пият хората с нежни души, а еспресото е предпочитано от педантиТака на пример учените твърдят, че мъжете които обичат еспресо са педанти, а жените със същите навици са доминиращи личности. Обърнете внимание какво кафе пие партньорът ви сутринта и така може би ще научите нещо което не ви е известно за него.

Какво кафе пие той: Ако той пие късо еспресо сигурно е амбициозен, педант, зубрач и на първо място стои работата му. Той е бърз, както и кафето му, обича всичко да е на време и с презрение се отнася към закъснението. Към дамата си е нежен, но има моменти в които е по-добре да не сте пред очите му.

Мъжът който пие дълго кафе е безупречно облечен, никъде не ходи без часовник и чадър, възпитан е и знае какво иска. В любовните отношения той е непредсказуем и забавен и никога не ви идва в повече компанията му. Въпреки това умее да заглежда други жени, за което ще трябва да сте много търпеливи за да поддържате връзката ви.

Мъжът който пие капучино е непоправим романтик, нежен, внимателен, с музикално настроение. Неговият живот е като пяната на кафето му. Той е това за което жената мечта, защото привлича с вниманието си където и да се появи. Той е провокативен и е запазил детето в себе си. Този тип мъже обаче много леко внася безпокойствие в женското сърце и не е добър избор ако искате вечна любов.

Ако пие кафе с мляко, без съмнение е меланхолик, с намалено ниво на тестостерон, твърдят експертите. Нежен и чувствен, който непрекъснато търси сродната душа. Понякога обаче е прекалено пасивен, няма инициатива, затова и много от дамите го смятат за скучен.

Кафето с алкохол разкрива художествената душа при мъжете. Мъжът който пие този вид кафе е оригинален, с изтънчен вкус, естет с открит поглед към живота. Много често обаче той има тежък характер, променливо настроение и не е леко да му се угоди. А за мъжете които не пият кафе учените твърдят, че е най-добре да се избягват. Много често те са песимисти, винаги друг им е виновен и техният свят е черно сив.

Какво кафе пие тя: Ако жената пие късо кафе без захар голяма е вероятността да сте попаднали на предател. За нея кариерата и успехът са първостепенни. Бавно но сигурно ще превзема контрол във връзката ви и ще е доминираща, независимо от това дали ви харесва или не. Ще иска от вас да се променяте и приспособявате към нейните планове. Ако изоставате и не можете да следите нейния ритъм, ще ви захвърли като стари обувки и ще сложи етикет на неудачник.

Ако пие дълго еспресо или турско кафе, трябва да сте наясно че сте на сигурно място. Дамата която пие този вид кафе никога няма да ви тормози. Тя е нежна, обича голямо семейство, къща с баща и много деца. Въпреки че с такава жена, понякога може да ви е скучно, това няма прекалено да ви пречи, защото е невъзможно да не я обичаш. Ще бъдете щастлив, доволен и обичан мъж.

Ако пие кафе с мляко бъдете сигурни, че тя робува на детството си. Тя е мечтателка, живее в своя малък приказен свят и не трябва да я събуждате. Ако искате да прекарате живота си със затворени очи, да не обръщате внимание на проблеми, тя е идеалната за вас.

Жената която пие турско кафе със захар е стабилна и смирена. Почти няма да я видите да крещи и изпада в истерии, но затова и на всички останали полета е сравнително студена. При нея има ред, ако искате от нея да бъде страстна, значи сте сгрешили. Тя не показва чувствата си в никакви ситуации и най-често и отговаря доминантен мъж, който ще я води в живота й.

Ако жената не пие кафе, значи е страдала от липса на любов и непрекъснато иска нови доказателства за привързаност. Често е нещастна и много трудно може да я развеселиш, казват учените. /БГНЕС

Рим / Италия