Има ли връзка между почерка и сексуалността

 Има ли връзка между почерка и сексуалността

Отдавна е известно, че по почерка може лесно да се определи характера на човека. Оказва се, че сексуалността също може да бъде определена по този начин. Опитайте се да изследвате почерка си, а след това се заловете с почерка на своя любим.

Наклонът

Вижте в какво посока са наклонени буквите. Ако наклонът е надясно и е достатъчно интензивен (под ъгъл около 45 градуса), човекът е открит и емоционален, той не сдържа в себе си своите чувства. Ако буквите са строго вертикални, вие си имате работа със сдържан и уравновесен човек, който, докато се влюби, първоначално дълго време ще се вглежда във вас. Ако буквите са наклонени наляво, чувствата на този човек са подчинени на разума и той е склонен към аскетизъм.

Има случаи, когато отделен ред или дори отделна дума се изписват с различен наклон. Тогава става дума за човек, чието сърце и разум се намират в състояние на конфликт: интелектът иска едно, а емоцията съвсем друго. Този човек е склонен към резки промени в настроението си. Следствие от това са неговата придирчивост и непостоянство.

Натискането

Лекото натискане свидетелства за предан и верен човек, който е свикнал повече да слуша, отколкото да говори. Той е внимателен и любезен към околните. Силното натискане, твърдите и дебели букви означават решителност, енергичност, пламенност на чувствата, но и способност за бързо охлаждане и ново влюбване.

Размерът на буквите

Буквите с размер над 4 мм говорят за непрактичност и желание за привличане на вниманието. Дребните букви означават самообладание, сдържаност и пресметливост. Ако буквите са тесни, човекът е грижлив, но и малко стиснат. Ако ширината на буквите е по-голяма от тяхната височина, този човек е предприемчив, той лесно се ориентира в непознати ситуации и бързо възприема новото.

Стилът на писане

Кръглите букви свидетелстват за способност към сътрудничество (в това число и в любовта) и склонност към споделяне на радостите и тревогите. Ъгловат обикновено е почеркът на хората с независим характер. А ако буквите са написани със силно натискане, това означава, че човекът никога няма да се подчини на партньора си.

Отделните букви

Жената, която пише буква “К” без натискане, с наклон надясно, с по-дълги горни черти и по-къси долни, може с пълна увереност да се определи като изящна, грациозна и с оригинална мисъл. Ако буквата “К” е написана с натискане, става дума за решителност, твърдост, благоразумие, но и известна прикритост.

Буквата “М” свидетелства за състоятелността и майсторството. Ако първият елемент от буквата по-висок, става дума за решителност и възприемчивост. Днешните наслади за този човек са по-важни отколкото бъдещите постижения. Той харесва всичко в сексуалните си отношения с партньора и не вижда необходимост от промени.
Буквата “М” с по-висок втори елемент, написана от женска ръка, свидетелства за дама, която обича да прави впечатление на околните и в името на това тя е готова дори на изневяра.

Буквата “О” също може да разкаже много за своя собственик. Затворено “О” означава целенасочен човек, който уважава своето “аз”. Ако буквата е отворена отляво, човекът не обича непредвидимите ситуации и нервничи при подобни обстоятелства. Ако буквата “О” е отворена отгоре, човекът обича да бъде център на вниманието и в повечето случаи това е в ущърб на партньора. Но ако буквата е отворена отдясно, човекът е готов на всякакви експерименти, той е енергичен и постоянно търси нещо ново в секса. ТЯ.bg