Идеи за летни цветове за педикюр

Едва ли има жена, която да се задоволи с един единствен цвят за цялото лято. Ето няколко предложения за основните цветове, които е добре да има в една колекция от лакове:

  Идеи за летни цветове <strong>7. Корал</strong><br /><br />

за педикюр

1. Алено червено

Червеното има много нюанси и всичките имат свое собствено внушение. Най-омайно обаче е аленото. Нима някой може да устои на цвета на огъня. Помислете, не случайно най-популярната марка спортни коли избира този цвят за моделите си и го превръща в символ! Аленото е дързък цвят, който заявява позиция и е изключително примамлив.

2. Перлено розово

Нежно розово с блестящ оттенък е класика за летния педикюр. Много подходящ е за партитата в топлите вечери. Това е нежен, ефирен цвят, който едва ли можете да пропуснете, особено, когато забележите как сияе на слънчева светлина.

3. Игриво розово

Това е прекрасен, иридесцентен цвят. По магията, която излъчва напомня вътрешността на рапан, по аналогичен начин се променя в зависимост от наситеността на светлината.

  Идеи за летни цветове за педикюр

4. Розов неон

Това е страхотен цвят за плажа – създава стил и закачка едновременно. С педикюр в неоново розово ще бъдете като истинска звезда.

5. Циклама

Цикламата е изборът на модните корифеи за лятото. Този цвят е самото лято – горещ, сладък и привлекателен. Освен това лесно печели почитатели и никога не остава незабелязан.

6. Бледо розово

На пръв поглед този цвят може да ви изглежда невзрачен за пръстите на краката, но стои страхотно, когато имате тен. Откроява се по много нежен и ненатрапчив начин.

7. Корал

  Идеи за летни цветове за педикюр Този цвят всъщност представлява съчетание от плътно розово и златно. Резултатът изглежда "апетитен", защото напомня летен коктейл.

8. Оранжево

Оранжевото стои по уникален начин на потъмнялата от слънцето кожа. То е див, горещ и пикантен цвят. Смел, но безпогрешен избор.

Източник: kozmetikata.com