Грешки при целуване

Два ключови фактора играят важна роля при любенето: химията и технологията. Над химията може би нямате контрол, но върху техниката на целуване може малко да поработите за да не стане така и да изпаднете в положение, че сте провалили момента, който е трябвало да изживеете. Ето няколко грешки, които се правят при липсата на опит, както и съветите на жертви на този вид целувки:

Грешки при целуванеПърва грешка: Атакуване на устата - Целувката трябва да бъде нежна и бавна. Не трябва да изглежда, че все едно ви напада побесняло куче. Ако се съмнявате как да целунете партньора си (особено, ако става въпрос за първата целувка) действайте внимателно. Започнете бавно и се оставете да ви води мигът, в който се намирате. Понякога е по-добре да оставите на партньора ви да има основната задача, така може да научите един -два трика.

Втора грешка: Целувката на баба - Най-лоша е целувката без език. Целувката не трябва да е мокра, но не трябва да е и съвсем суха без чувства. Целувката със затворена усмивка никого не е възбудила, постарайте се да не използвате целувката на баба.

Трета грешка: Лош дъх - Не е много романтично, ако в устата на партньора си откриете остатъци от храна или усетите лош дъх. Винаги имайте дъвка или бонбон, които отстраняват лошата миризма. Обезателно си измийте зъбите преди среща. Няма техника при целуването, която може да ви спаси, ако имате лош дъх.

Четвърта грешка: Неулучената цел - Как ще се чувствате, ако партньорът извърши "нападение" с целувка на тотално по-грешно място, като на пример лизане на брадата или лицето. Кратка целувчица по челото или бузата може да е сладка, но езикът който остава следи по цялото лице въобще не е романтичен. Не си позволявайте след такава целувка партньорът ви да търси носна кърпа или кърпа за лице за да се приведе в нормален вид. /БГНЕС

Париж / Франция