Sloggi Light Cotton - невидимото памучно бельо

Силвия Мадина

  Sloggi Light Cotton - невидимото памучно бельо

През 1979 г. sloggi се появява на световния пазар за бельо със сензационния и революционен материал от памук и ликра, който е едновременно еластичен и пристягащ. Той моделира перфектно тялото, без да се налага ползването на атрибути от сорта на корсета.

Днес - 30 години по-късно, отбелязвайки рoждения си ден, sloggi представя своята нова серия – sloggi Light Cotton. “Невидимо” е най-точната и лаконична характеристика на това бельо. Без ластик на кръста, без ръбове, без никакви шевове, моделите от серията Light Cotton са напълно невидими под облеклото. Те са категорична заявка за втора «Памучна революция» и са успешен дебют на sloggi в използването на „Оригиналната технология за лазарно рязане” на памучни материи.

До сега тази иновативна лазарна технология е използвана единствено при материи от микрофибър – няма фен на марката, който да не познава предимствата на серията sloggi Light, изключително популярна и на българския пазар. Новата серия sloggi Light Cotton e от текстилен материал, състоящ се от 91 % памук и 9 % ликра - еластичен, стегнат и с много гладка и мека повърхност, който осигурява несравнимо усещане за лекота при носене. Благодарение на гъстата плетката, макар и без шевове по ръба, моделите не пускат бримки и запазват формата си дори след многобройните изпирания.

  Sloggi Light Cotton - невидимото памучно бельо

Долната част се предлага в три разновидности: стринг, танга и хипстер. Сутиените към тях, които са с памучни подплънки с push-up ефект, пасват като втора кожа на тялото и имат оригинален вълнообразен финиш като този на бикините. Всяка дама може да открие в лицето на Light Cotton верен съюзник в борбата срещу прозиращото под дрехите бельо.


Снимки:

  1. – 2. Sloggi Light Cotton

Фото: © Sloggi

www.triumph.com

www.sloggi.com