Дантелата се завръща триумфално в сватбената мода

Сватбен каталогЕлеонора Манчева е на корицата на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. Новият брой на специализирания справочник съдържа 256 пълноцветни страници, на които детайлно са представени подходящи за летния сезон сватбени и официални тоалети на най-известните български и световни модни дизайнери.

Днес най-важният критерий относно булчинските облекла е те да подхождат на стила на дамата, която ги облича, независимо дали става въпрос за разкошна рокля, декорирана със злато и брокат, костюм с панталон или лятна рокля с презрамки. Съвременните булки използват сватбените рокли, за да подчертаят своята забележителна индивидуалност, затова те без колебание са готови да разнообразят традиционната бяла сватбена рокля дори с много пъстри и весели цветове. Няма значение дали става въпрос за добавен към роклята цветен акцент или ярки бижута или пък пълна замяна на бялата булчинска рокля с цветна. С особена популярност вече се ползват багри като светлосиньо, розово, капучино, бежово, екрю.

Дантелата се завръща триумфално в сватбената мода като допълнително привнася нежно очарование и женственост в образа на булката. Това се отразява и на предпочитанията относно това, къде да се проведе сватбата. Много младоженки, очаровани от дантелите мечтаят за красива сватба в пищна зелена градина, която да бъде достоен декор на съвършенството на тяхната рокля.

Бродерията върху роклята остава свързана с официалната сватбена мода, така както и нежно горящите свещи пред олтара и изобилието от цветя. Ултраелегантно, величествено, разкошно, обаятелно – единствено по този начин може да се говори за ръчната бродерия върху съвременния булчински тоалет. И в 21-ви век романтиката не отстъпва от своите позиции. По скоро може да се твърди, че тя успешно помага на новите разбирания за женственост и красота да заемат своето достойно място в стила на сватбената мода.

Сватбен каталог 21Сватбен каталог 21

Сватбен каталог 21Сватбен каталог 21

Сватбен каталог 21Сватбен каталог 21

В лятното издание на Сватбен каталог е представена и елегантна мода за младоженеца, а също привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците, сватбената листа и медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; луксозни лимузини под наем; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура; много специализирана, но и забавна текстова информация /рецепти за щастлив брак, тестове за двама, игри и талони с отстъпки/.

Сватбен каталог 21Сватбен каталог 21

Сватбен каталог 21Сватбен каталог 21

Сватбен каталог 21Сватбен каталог 21

Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www. svatben-katalog.com