"Класическите цветове със закачливи нюанси са на мода този сезон" - съветват френски топ коафьори

Френските топ коафьори Емануел Сeнтенaк и Сесил Дюел пристигнаха в академия Stephan в София през изминалата седмица, за да проведат специализирано ателие на тема ”Подстригване по метода Стефан и адаптиран цвят”.

Прически

Емануeл Сeнтенaк, артистичен директор на Stephan University от 4 години, приложи уникалния метод Стефан при направата на 3 летни младежки прически. Коафьорът е в структурата на световната фризьорска верига от почти 15 години, изминавайки дълъг път на кариерно развитие – от ученик, през асистент, преподавател, за да стане през 2005 година артистичен директор на Stephan University: “Много съм щастлив, че марката Stephan се развива по-този начин в България. Това ни амбицира да продължим да показваме най-доброто от себе си и да се стремим към непрекъснато развитие на образователните ни програми, насочени към фризьорите в България”.

Прически

Сесил Дюел, директор Колориметрия за Stephan University демонстрира модните тенденции при цветовете пред присъстващите фризьори: „Смесица от класически цветове с модерни, закачливи нюанси в светлозелено, оранжево, преплитайки традиционно и съвременно”, така водещият колорист на веригата определи актуалната за сезона линия. Сесил Дюел е над 15 години директор Колориметрия в Stephan University, а преди това е била част от екипа на L’Oreal.

ПрическиПрически

Следващото ателие в програмата на академията в България ще бъде на 17 юни на тема ”Подстригване по метода Стефан и адаптиран цвят” под ръководството на Васил Михайлов - артистичен директор на Stephan в България.

Прически