Модни тенденции при банските костюми за лято 2021

Важен атрибут за летния дамски гардероб са банските от последните модни колекции. С настъпването на лятото и неговите слънчевите дни и горещини се замисляме за лятната почивка, за която повечето от нас са направили планове по-отрано. А без красив и стилен бански, удачно избран според новите модни тенденции и типа на фигурата, не става. Обмисляйки плажната си визия, нежният пол отрано събира информация, идеи, стреми се да приведе тялото в идеална форма.

А тенденциите при банските с всеки нов сезон придобиват нови мотиви, отразени при топ моделите. Последните тенденции са много разнообразни и впечатляващи. Атрактивните бански костюми са показани във варианти с волани, набори и къдри. Модерните дамски бански са допълнени с различни видове изрези, връзки, ленти, мрежи, халки, които акцентират върху очарователните женски форми. Дръзки и привличащи вниманието комбинации от модерни цветни нюанси създават интригуващи и възхитителни плажни визии. За лаконичен и изтънчен външен вид дизайнерите предлагат впечатляващи бански в телесен цвят. Интересни и актуални за предстоящото лято са щампите – абстрактни, райета, анималистични, точки, геометрични и флорални.

Nookie
Модел: Nookie

Основната характеристика на модните за сезона бански костюми е минимализъм, който се изразява в изтънчеността както на силуета, така и при декоративните елементи, присъстващи при топ моделите. Ако не ви харесва прекалената голота при някои от моделите, с лекота ще намерите варианти с романтично и изискано решение. Модни и очарователни са банските с дълбоко изрязани бикини и модели с висока талия в ретро вариация, които могат да бъдат допълнени от цепки и волани, придаващи допълнителен шик.

Един от най-важните аспекти на всеки бански е идеалното му прилягане към съответния тип тяло, като по този начин ще се постигне красив силует. Стилистите препоръчват да се потърсят няколко варианта на модели в различни стилове – цели, в две части, спортни, за тен, за плуване. Те ще осигурят комфортна и незабравима почивка край морето или басейна.

Nookie
Модел: Nookie

Плажната мода не може да мине без модели в две части, които радват много дами с все нови и нови стилни решения от сезон в сезон. На пръв поглед може да ви се стори, че нищо ново не може да се измисли при тях. Но дизайнерите и тук са решили да удивят и най-взискателните вкусове с различни варианти, с очарователни и стилни декори. Горнището на банския в две части може да бъде изпълнено по различни начини – закрито, с шнурове, без презрамки, с едно рамо, с ресни, които очарователно подчертават формите на женския силует. Изисканост на модните бански в две части придават принтовете, за които вече споменахме. Чудесно изглеждат вариациите в привлекателни нюанси като небесно, златно розово, лилаво и телесно. Хит са моделите в бяло и черно.

Целите бански също печелят популярност. Предложените модни варианти са не по-малко привлекателни и ефектни, благодарение на кройката и декора, подчертаващи силуета. При тях също се предлагат модели с волани, шнурове, с едно рамо, с изрези, с мрежа. Все детайли, които правят целите бански невероятни и желани от много дами, независимо от тяхното телосложение и възраст.

Искате ли да бъдете неотразими на морския бряг през това лято? Задължително трябва да се запознаете с най-новите тенденции при модните бански. Ето в резюме топ 5 модни тенденции за лято 2021:

Стилен черен бански
Един обикновен, но добре изработен и изпипан черен бански е нещо като еквивалента на малка черна рокля. Черните бански никога няма да излязат от мода, но тази година те са още по-популярни след като дизайнерите обръщат повече внимание на създаването на обикновен, но стилен дизайн. Това лято на мода са банските костюми с висока талия и семпъл дизайн.

Модни тенденции бански
Модел: Chanel

Цветни извивки
Дизайнерите поддържат светлината и яркостта на 2021 г. с ефирни деколтета с къдрички, които представят женствеността в банските костюми. На мода са също всякакви бански костюми с малък и минималистичен принт, като модели с големи принтове и единични картинки са извън тенденциите за годината.

Модни тенденции бански
Модел: Patbo

Дивата страна
Заменете старите си плажни бикини с отново модерните животински принтове. Тези много популярни шарки се комбинират чудесно със всякакви неутрални цветове и бейсик аксесоари.

Модни тенденции бански
Модел: Norma Kamali

Спортно разнообразие
Независимо дали планирате да се потопите в басейна до кръста или просто предпочитате удобен и семпъл, без волани и ластици бански костюм, дизайнерите предлагат широка гама от вдъхновени от атлетиката опции.

Модни тенденции бански
Модел: Dries Van Noten

Победителите с висока талия
За сега едни от най-избираните и модерни варианти за плажни бикини са бански с висока талия. Този стил на изработка ще може да се види във всеки тип бански костюм, от стил „деведесетте“ до най-новите тенденции, затова няма как да сгрешите ако попълните колекцията си от облекла за басейна с бикини с висока талия.

Модни тенденции бански
Модел: Valentino