30 страхотни идеи маникюр за бала

Всеки детайл има значение за бала, а подготовката не е лесна. Първо, трябва да измислите абитуриентската си рокля: С мъниста или дантела? Дълга или къса? Ярки цветове или класически неутрални? След като уредите тоалета, трябва да намерите убийствени обувки (и да се научите как всъщност да ходите в тях, без да изтормозите краката си). Плюс това трябва да планирате косата и грима.

Но нито един поглед не е завършен без напълно точния, достоен за бал маникюр. Правилният външен вид на ноктите ще ви даде увереност и класа. Цветове, форми, детайли - вариантите са безкрайни. Независимо дали правите DIY-маникюр вечер с момичетата или отивате в салона, ето 32 идеи за изкуство на ноктите, идеални за бала. Разгледайте всички предложения, за да изберете това, с което ще впечатлите всички в голямата си нощ.

1 – Нокти в пълен блясък
Независимо дали вашето облекло е бляскаво от главата до петите или е неутрално, ноктите с блясък са супер забавни и ще ви накарат да се почувствате бляскава и стилна.

Нокти в пълен блясък

2 – Минималистичен блясък
Ако ноктите в пълен блясък са малко прекалени за вас, опитайте това фино докосване. Този мек бляскав маникюр е по-минималистичен, но все пак има бляскав акцент, за да направи маникюра интересен.

Минималистичен блясък

3 – Многоцветен френски маникюр
Френският завършек е абитуриентска класика. Вземете маникюр от следващо ниво със смело цветово комбиниране, вместо изтърканото старо бяло.

Многоцветен френски маникюр

4 – Кристални нокти
Ако този френски маникюр с кристали е достатъчно добър за Селена Гомес, то той е напълно добър и за абитуриентската ви вечер. Кристалите и естествените нюанси са идеална комбинация от класика и cool.

Кристални нокти

5 – Тонален омбре
Тоналният омбре остава един от най-подходящите маникюри и все още е шик за бала.

тонален омбре

6 – Френски маникюр арка
Чисто белите нокти са толкова изискани за абитуриентски бал, а тази френска арка добавя допълнителен слой елегантност.

Френски маникюр арка

7 – Обърнат френски маникюр
Ако класическият френски маникюр е малко скучен за вас, опитайте обърнат. Има толкова много цветни комбинации, от които да избирате, но този син нюанс е добър за начало!

Френски маникюр обърнат

8 – Златни върхове
Не можете да сбъркате със златни украшения за абитуриентските балове, а този маникюр е достатъчно фин, за да смае класа на следващия ден.

Златни върхове

9 – Диагонален френски маникюр
Ако предпочитате едноцветен маникюр, но все пак искате нещо специално за абитуриентския бал, този семпъл геометричен дизайн е за вас.

Диагонален френски маникюр

10 – Нокти в розово злато
За бала е характерен бласъка. Розовото злато е оригинално и стилно решение, което ще подхожда на повечето тоалети.

Нокти в розово злато

11 – Шарени нокти
Ако роклята ви е едноцветна и семпла, заложете на цветен маникюр!

Оцветена вратовръзка

12 – Забавни форми
Кой казва, че абитуриентските нокти трябва да са неутрални? Опитайте нещо различно за абитуриентския бал със забавен геометричен дизайн като този. Професионален съвет: чудесен е за къси нокти!

Забавни форми

13 – Спускащ се френски маникюр
Различен и уникален, този лек френски маникюр ще ви гарантира множество комплименти от всички ваши приятели.

Спускащ се френски маникюр

14 – Бурен мат
Придайте на неутралните нокти късче блясък. Оцветете ноктите си с черен лак, след това покрийте с матово покритие. След като изсъхне, залепете на всеки нокът лента, очертаваща малък триъгълник. Напълнете го със златен блясък, след което отлепете лентата.

Бурен мат

15 – Перлени балончета
Вземете бял лак и направете точкови мехурчета в основата на всеки нокът. Докато не е изсъхнал, поставете малки златни мъниста за бляскав акцент. Нанесете прозрачен лак, за да запазите мънистата.

Перлени балончета

16 - Големи точки
Вместо да правите множество точки, направете една голяма от едната страната на нокътя, в цвят, подходящ за роклята ви. Добавете още един слой блясък.

Големи точки

17 – Ярки късчета
Добавете цвят в маникюра си върху естествения тон, като първо покриете ноктите с парченца лента. Прилагайте ги в произволни посоки за абстрактен геометричен ефект. Отлепвайте лентата и запълвайте всеки път с нов цвят.

Ярки късчета

18 – Завършек - чер хайвер
Нанесете два слоя от лак, след което внимателно потопете ноктите си с все още неизсъхналия лак в бели кристални топчета. Нанесете топ лак, за да запазите кристалите.

авършек – чер хайвер

19 – Златни триъгълници
Започнете с черна основа и след като изсъхне напълно, използвайте прозрачна лента, за да създадете триъгълна форма. Напълнете я със златен лак и внимателно издърпайте лентата, докато лакът все още е влажен.

Златни триъгълници

20 – Метални звезди
Покажете на всички каква звезда сте с този златно-сив дизайн. Започнете с мека лилаво-сива основа, след това използвайте златна писалка за нокти, за да нарисувате звезди в ъглите.

Метални звезди

21 – Семпли бляскави нокти
Изберете маникюр със златно покритие и лилав брокат за привлекателен блясък.

Семпли бляскави нокти

22 – Градски блясък
Дизайн, вдъхновен от графитите.

Градски блясък

23 – Смесен дизайн
Смесването на дизайни не е само за вашия гардероб! За да сте в крак с модата, изрежете и сложете на различни слоеве различни стикери за нокти. Опитайте върху едната половината на нокътя един вид, а върху другата половина обърнат френски маникюр или друго!

Смесен дизайн

24 – Релефно райе
Лакирайте всеки нокът с различен метален цвят, след това използвайте тънки ленти или писалка за нокти, за да добавите ивици в готини графични аранжировки.

Релефно райе

25 – Зелени бляскави акценти
Вашите фини искрящи нокти ще улавят светлината с всяко завъртане на роклята! Първо нанесете два слоя бледозелен лак. След това с четка на художник рисувайте диагонално върху основата на половината от нокътя с блестящ изумруден нюанс. Завършете с лъскав връх.

Зелени бляскави акценти

26 – Смесени мотиви
Бъдете тотална рок звезда на бала си, като смесите различно изкуство на всеки нокът! Нанесете черен лак и оставете да изсъхне. Използвайте ленти, за да получите остри линии, създайте червени мълнии на показалеца си и розови и златни триъгълници на палеца и средния пръст. Нанесете топ лак, за да закрепите метални златни шипове; след това оставете напълно да изсъхне.

Смесени мотиви

27 - Ярки бадемови нокти
Подходящи за вашият абитуриентски вид ще бъдат ярко сините нокти с форма на бадем! Не е нужно вашите собствени нокти да са дълги: вземете изкуствени, оформете ги и след това нанесете два слоя тюркоазен цвят плюс топ лак. Яркият лак прави острата форма да изглежда по-момичешка за бала! Цветът е подходящ в комбинация с рокля в телесен цвят или рокля в същия син цвят.

Ярки бадемови нокти

28 – Омбре блясък
Изберете блясък и кремообразен лак в съвпадащи нюанси за забавно преплитане на цветовете! Започнете с плътния цвят като основа, след това нанесете блясък върху горната половина на ноктите. Най-добрата част? Искрящият лак прави нестабилните линии по-малко забележими, така че не се притеснявайте ако не ги направите напълно прави!

Омбре блясък

29 – Момичешки детайли
Подарете на ноктите си изключително красиво докосване с 3D панделки! Нанесете бледо жълт лак за основата, след което използвайте четка за рисуване на нокти, за да направите бели линии и ивици. След като изсъхнат, използвайте лепило за нокти, за да поставите лъскава, кристална панделка.

Момичешки детайли

30 – Златен блясък
Блясъкът не свършва с абитуриентските бижута. Направете ноктите си най-добрият аксесоар, като положите два слоя златен лак и поръсите златен блясък, докато лакът все още не е изсъхнал. След това нанесете два слоя топ лак, за да го запечатате.

Златен блясък