Най-новият летен хит - бански от тиксо

Тиксото е канцеларско пособие, което може да бъде открито във всяко едно домакинство. И не само. Оказа се, че да се увиеш в супер лепкавата лента и да се появиш на плажа е най-новата модна тенденция това лято, съобщава в. "Сън".

Банските от тиксо официално направиха своя дебют на модния подиум миналата седмица. Това стана по време на дефилето на марката „Блек тейп проджект“, която представи експерименталния плажен стил.

Най-новият летен хит - бански от тиксо

Като част от изложението за бански костюми в Маями дизайнерите показаха различни стилове на бикини от тиксо, които можеха да бъдат определени като „искрящо златен шик“ или като „облепила съм се с черен лейкопласт.“

Разбира се банските от тиксо не са за срамежливи хора, тъй като този стил на плажно облекло оставя твърде малко на въображението. Освен това трябва да си доста смел тъй като свалянето им едва ли е безболезнено.

Разбира се банските костюми от тиксо имат и предимства – прилягат плътно по тялото, и дамите не трябва да се притесняват от изпъкващите си паласки или от увисналите си дупета. БГНЕС