Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезон

Наско Папазов за тенденциите във визиите през пролетно-летния сезон

Коафьорът Наско Папазов, който е завършил моден дизайн и не веднъж е споделял за интереса си към цялостния стайлинг, този път решава да даде малко съвети не само за тенденциите при косите, а при визиите като цяло.

„През идния пролетно-летен сезон ще станем свидетели на обрат в модата. Можем да приберем в по-неизползваемото крило на гардероба си панталоните с ниска талия, скини дънките и всичко със слим силует. Те ще бъдат заместени както при жени, така и при мъже с висока талия, прав до леко разкроен силует и 7/8 дължини. Завръщат се и времената на цветните чорапи“, споделя Наско Папазов за предстоящите тенденции.

Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезон

При дамите пеньоарът ще бъде много актуален, точно по онзи начин, по който си го спомняме – както като кройка, така и като десени. При мъжете пък ще наблюдаваме завръщане на гащеризоните и тирантите. Широките якета и суичъри, както и тишърти с правоъгълен силует ще са предложението за гардероба на по-спортните натури, споделя още Наско Папазов.

Професионалният коафьор допълва още, че при дължината на косата в момента няма строга тенденция за разлика от това, което ни очаква през пролетно-летния сезон, а именно средни дължини – до раменете и малко под тях, украсени в изящни пастелни тонове. За най-смелите има и още интересни решения, като пикси и малко по-драстични, но много женствени оцветявания.
В гримът погледа ще бъде насочен към нюд визиите и монохромните цветове. Тотален хит ще са продукти, които могат да се използват за очи, устни и скули – отново в пастелни и леко металически тонове.

Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезон

Фотокредит: Лео Кирилов

Повече за Наско Папазов
Наско Папазов е собственик на популярния фризьорски салон „N-stage“. Започва да се занимава с фризьорство на 16 години и е работил за някои от най-големите салони в София. Открива първия си салон на 21 години, който не след дълго се разширява и започва да предлага различни услуги за своите клиенти.

Работил е с популярни лица от шоубизнеса, модата, бизнеса и политиката. Бил е част от екипите, които се грижат за визиите на участниците в детската Евровизия, Sofia Fashion Week, Dancing Stars, Шоуто на Азис и много други от лицата на българския телевизионен ефир. Работата на талантливия коафьор често блести на кориците на популярни списания като Amica, Joy, Glamour, Cosmopolitan, Story и Hеllo. Наско Папазов е част и от артистичния екип на L'Oreal България. Наско Папазов е избран да представи свой проект в категория „Авангардна мода“ на „Артистичен форум L'Oreal“ 2014, което определя като трамплин в своята кариера. През 2016 година печели престижната награда в категория „Авангардна мода“ на Международния фестивал на прическата и красотата „Sofia Hair Fashion Show“.

Повече за „N-stage“
Студио „N-stage“ се намира в сърцето на София на ул. Шар планина 49. Предлага високо качество на обслужване и грижа за клиента в уютна обстановка с минималистичен дизайн. Разполага с екип от девет човека, като освен професионална грижа за косата предлага и маникюр, козметични услуги и поставяне на мигли.

„N-stage“ предлага диагностика на косата, която все повече навлиза като практика в салоните. Чрез нея специалистите определят от каква грижа има нужда скалпа и косъма. Този вид диагностика се предлага за всеки клиент на салона при първо посещение, както и периодично, което позволява да се проследи резултата от грижите за косата.